Boztepe, “Özgündüz, gurur kaynağımızdır”

Muharrem ayı kapsamında Çerkezköy’e gelen ve Hacı Bektaş Veli Derneği üyeleri ile buluşan Caferi lideri Selahattin Özgündüz, dernek üyeleri ile sohbet etti.

GÜNDEM 18.11.2013 10:07:00 0
 Boztepe, “Özgündüz, gurur kaynağımızdır”
HZ. HÜSEYİN EHL-İ BEYT MENSUBUDUR
Muharrem Ayı çerçevesinde Çerkezköy Ehlibeyt Dergâhı’nda düzenlenen programa katılan Caferi lideri Selahattin Özgündüz, “Hz. Hüseyin Ehl-i Beyt mensubudur. Başka bir ifadeyle o, Peygamberin aile fertlerinden birisidir. Yine aynı özelliğiyle o, Hz. Peygamberin birinci dereceden yakını olarak Kerbela’da hazır bulunmuştur” diye konuştu. Sohbette Caferi lideri Selahattin Özgündüz, Hz. İmam Hüseyin' in hayatını ve Kerbela’nın yaşanmasına neden olan olaylara da değindi.
 
 
 
 
HEPİMİZİN KIYMET VERDİÐİ BİR ÜSTADIMIZDIR
Programa Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Ehlibeyt Dergâhı Dedesi Sinan Boztepe ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programda konuşan Ehlibeyt Dergâhı Dedesi Sinan Boztepe de“Muharrem ayının son orucunu bugün tuttuk. Bizleri sohbeti ile aydınlatan Caferi lideri Selahattin Özgündüz’e teşekkür ediyorum. Kendisi Türkiye’de ki Caferilerin değil, Alevilerin, Bektaşilerin ve hepimizin kıymet verdiği bir üstadımızdır. Sözleri, demeçleri her zaman gurur kaynağımız olmuştur” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Gökhan YILMAZ