Akbulut, “Türkiye’de önemli yasaklar kalktı”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Türkiye'nin normalleştiğini ve her gün bir yasağın kalktığını belirterek, 'Türkiye'de artık, inananı inanmayanı, başı kapalısı, açığı ka

GÜNDEM 17.11.2013 12:19:00 0
 Akbulut, “Türkiye’de önemli yasaklar kalktı”
HERKESLE KARDEŞÇE YAŞAMAYI SAÐLADIK
Akbulut, partisinin Çorlu'daki İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarında Türkiye'de çok önemli yasakların kalktığını söyledi. AK Parti'nin 11 yıllık iktidarında, her kesimle ve herkesle kardeşçe yaşamayı sağladıklarını belirten Akbulut, Türkiye'de olmaz denilen herşeyi hayata geçirdiklerini kaydetti. 
 
HER SEÇİMDEN VE REFERANDUMDAN BAŞARIYLA ÇIKTIK
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, yaptığı çalışmalarla sadece Türkiye'nin değil, dünyanın lideri haline geldiğini ifade eden Akbulut, "Türkiye normalleşiyor ve her gün bir yasak kalkıyor. Türkiye'de artık, inananı, inanmayanı, başı kapalısı, açığı kardeşçe yaşayabiliyor. Bugün, Diyarbakır'da çok güzel ve tarihi bir gelişme yaşanıyor" diye konuştu. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi de uzak görünen ufukları yakın ettiklerini belirterek, parti olarak her seçimden ve referandumdan başarıyla çıktıklarını kaydetti. AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur'un da bir selamlama konuşması yaptığı toplantının ikinci bölümü basına kapalı devam etti.
 
Haber / Kübra ÖZAYDIN