TREDAŞ, elektrik kesintisine karşı uyardı

Trakya Elektrik Dağıtım A. Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

GÜNDEM 14.11.2013 18:38:00 0
 TREDAŞ, elektrik kesintisine karşı uyardı
GÜNÜN 6 SAATİNİ ELEKTRİKSİZ GEÇİRECEKLER
Tredaş Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında Kapaklı Og. Müşteri fiziki irtibat yapılması ve müteahhit çalışması nedeniyle yarın 09.00-15.00 saatleri arasında Saray İlçe merkezinin tamamı, Büyükyoncalı Beldesi (Yeni Mahalle hariç) ve Saray İlçesine bağlı 17 köyde; Uzunhacı Köyü, Bahçeağılköyü ve Karlıköy'de 6 saat süre ile elektrik kesintisi yaşanacak. Yarın 12.00-13.00 saatleri arasında da Kapaklı Bahçelievler Mahallesi’nin bir kısmı ve Pınarça Köyü’nde 1 saat süre ile elektrik kesintisi yapılacak.
 
 
 
ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK
TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, müteahhit çalışması nedeniyle, yarın 08.30-17.00 saatleri arasında 8 saat 30 dakika süre ile 100.Yıl Mahallesi Özgür Sitesi, Orman İşletme Müdürlüğü, TCDD Gar İstasyonu, Tekirdağ İlköğretimokulu ve civarında, 14.00-15.00 saatleri arasında 1 saat süre ile 100.Yıl Mahallesi Mutlu Sitesi, Yüncüler Sitesi, Maliye Lojmanları, Selahattin İçli Sokak ve Atatürk Bulvarı’nın bir kısmında elektrik kesintisi yaşanacak. 16 Kasım Cumartesi günü 08.00-17.00 saatleri arasında ise Altınova Mahallesi arıtma tesisi civarında 8 saat; 08.30-10.30 saatleri arasında da 100.Yıl Mahallesi Devlet Hastahanesi 2. Kısım, Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi, Toprak Mahsulleri Ofisi, Liman İşletmesi, Altınova Mahallesi’nin tamamı, Belediye Arıtma tesisi, Delta, Askent, Emek, Billur, Yeniçağ Sitelesi, Milli Eğitim Lojmanları, Erdener Tesisleri, İbrice Maden İşletmesi, Böbrek Vakfı’nda 2 saat süre ile elektrik kesintisine gidilecek.
 
ELEKTRİKLE ÇALIŞAN CİHAZLARI DEVREDEN ÇIKARIN
TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması konusunda da uyardı. Yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra enerji verilebileceğini belirten Tredaş yetkilileri, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmalarını istedi. Yetkililer ayrıca elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi almak isteyenlerin Alo 186 Çağrı Merkezi’ne başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.
 
Haber / Gökhan YILMAZ