Ertem, “hakim değil, hadim olmaya geldik”

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, 2014 yerel seçimleri çerçevesinde önceki akşam Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği’ne ziyarette bulundu.

GÜNDEM 14.11.2013 12:08:00 0
 Ertem, “hakim değil, hadim olmaya geldik”
ÇALIŞMALARIMIZA TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEÐİZ
Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği ziyaretinde Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları ve AK Parti Çerkezköy ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. İlçedeki dernekleri teşkilat olarak yılda 3-4 kez ziyaret ettiklerini söyleyen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, “Önümüzdeki seçimler yalnızca yerel seçim olarak değerlendirilmemelidir. Genel seçimlerin ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin bir provası olarak düşünülmelidir. Çerkezköy’de ve ülkede yapılan hizmetlerin devamı için AK Parti’nin yeniden Çerkezköy’de olması ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde de AK Parti bayrağını dalgalanması için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz” dedi.
 
KALİTEYİ EN İYİ ONLAR BİLİR
Gümüşhaneliler Derneği ziyaretinde bir dönem Dernek Başkanlığı görevini de yürüten Tuncay Yegin yaptığı konuşmada 2014 yerel seçimlerinin başta Çerkezköy olmak üzere tüm ülkeye hayırlı olmasını temenni eti. AK Parti’yi yeniden iktidar yapmak için çalışacaklarını ifade eden Habip Bilgin ise “Kim seçilirse seçilsin idarecilerin problem üreten değil problem çözen konumunda olması gerekir” dedi. Gümüşhanelilerin inşaat sektörüne kalite getirdiğini kaydeden Süleyman Ak ise “Kaliteyi en iyi onlar bilir. Partinin bir neferi olarak Başbakanımızın belediyecilikteki çalışmalarını biliyoruz. Ondan gördüklerimizin daha iyisini Çerkezköy’e yansıtmak için bu göreve talip olduk” diye konuştu.
 
TRAKYA’DA BİZİMLE YARIŞACAK BAŞKA BİR BELEDİYE YOK
AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı’nın yaklaşık bir ay sonra belirleneceğini ifade eden mevcut Belediye Başkanı Ali Ertem ise “Tüm Aday Adayları, belirlenecek olan adayın etrafında kenetlenerek seçime hazırlanacak. Biz her zaman hizmete talip olduk. AK Parti olarak vatandaşın daha rahat bir ortamda yaşamasını sağlamak için projeler ürettik. Gümüşhaneliler, Çerkezköy’ü 2004’ten bu yana nereden nereye getirdiğimizin takdirini iyi yaparlar” dedi. Çerkezköy’de yılda yaklaşık 3 bin konut üretildiğini kaydeden Ertem, “Bizler sizin için varız. Bizler size hakim olmaya değil, hadim olmaya geldik. 2004 öncesindeki kronik sorunların hiçbiri bugün yok. O gün büyük köy kalitesinde olan Çerkezköy bugün kent kalitesindedir. Altyapı, üstyapı ve ulaşımda Trakya’da bizimle yarışacak başka bir belediye yok” dedi.
 
GELİN BİRLİK OLALIM
Muhalefet ve ana muhalefet partilerinin 2014 yerel seçimlerine Başbakanın test edileceği seçim kapsamında hazırlandığını öne süren Ali Ertem, “Amaçları AK Parti’yi zayıflatmak. Mesele Cumhurbaşkanlığı seçimidir. Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanlığı’na aday olmasını engellemek istiyorlar. Bu çerçevede AK Parti’ye verilmeyen her oy, CHP’ye verilmiş gibi olacak. Gelin birlik olalım. Çerkezköy ve büyükşehirde AK Parti bayrağını dalgalandıralım” ifadelerini kullandı.
 
CİDDİ YATIRIMLAR AK PARTİ’YE GEÇTİKTEN SONRA GELDİ
2009 yerel sçeimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Veliköy Belediye Başkanlığı’na seçildiğini anımsatan Hanifi Belindir ise 2.5 yıllık görev süesinin ardından AK Parti’ye geçtiğini ifade etti. Veliköy için ciddi yatırımların, AK Parti’ye geçtikten sonra yapıldığını söyleyen Belindir, “Bu yatırımların önünü kesmemek adına Çerkezköy Belediyesi’ni ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni almalıyız” dedi. Bir başka Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Danyeli ise AK Parti’nin ilçe belediyesini, Tekirdağ’da da büyükşehiri kazanmasına katkı sağlamak için AK Parti’ye güç katacağına söz verdi. AK Parti’nin alternatifsiz bir parti olduğunu söyleyen Mehmet Sürücü ise partinin Trakya’da oylarını yükseltmesi gerektiğini ifade etti.
 
AK PARTİ’NİN BAYRAÐINI YÜKSELTMEK İÇİN ÇALIŞACAÐIZ
Çerkezköy’e vizyon getirecek, kaliteli hizmet üretecek en uygun ismin aday gösterilmesini temenni eden Aynur Düzgünel de 2014 yerel seçimlerinden AK Parti’nin zaferle çıkacağından emin olduğunu kaydetti. Belediye Başkan Aday Adaylarından Efrahim Yeşil, Çerkezköy’de AK Parti’nin çıtasını yükseltmek için çalışacaklarını belirterek, “Çerkezköy’deki yükseliş büyükşehiri de etkileyecektir. Büyükşehiri kazanmak hiç de zor değil” dedi. Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz da “Kime bu görev verilirse verilsin AK Parti’nin bayrağını Çerkezköy ve Tekirdağ’da yükseltmek için çalışacağız” diye konuştu. Aday Adaylarının kendini tanıtması ve konuşmalarını tamamlamasının ardından dernek üyelerinin beklentileri ve şikâyetleri dinlendi.
 
Haber /  Ahmet KARDEŞ