Tekirdağ’ın kurtuluş günü törenle kutlandı

Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 91’inci yıldönümü kutlamaları kapsamında Valilik önünde 'Çelenk Sunma Töreni' ve devamında 'Kutlama Programı' gerçekleştirildi.

GÜNDEM 13.11.2013 17:34:00 0
 Tekirdağ’ın kurtuluş günü törenle kutlandı
CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN’IN MESAJLARI OKUNDU
Çelenk sunma töreninde; Valilik Makamı, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ile siyasi partilerin çelenkleri Atatürk Anıtı’na sunuldu. Burada saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kutlama programına geçildi. Aynı yerde yapılan Kutlama Programı'nda ilk olarak; Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın göndermiş olduğu kutlama mesajları okundu. Daha sonra Şeref Defterini imzalayan Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.
 
 
HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ İLE PROGRAM SONA ERDİ
Öğrenciler tarafından 13 Kasım Kurtuluş Günü ile ilgili şiirler okunduktan sonra Tekirdağ Belediyesi Konservatuvarı Halk Oyunları Grubu tarafından sunulan Halk Oyunları Gösterisi ile program sona erdi. Törene; Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek ve il protokolü ile  çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Haber / Şerife KURTOÐLU