Kubilay, okul denetimlerine Kızılpınar’da devam etti

Her fırsatta en büyük önceliğinin eğitim konusu olduğunu ifade eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ilçedeki okul ziyaretlerine devam ediyor. Önceki gün de Kızılpınar Belediyesi Teknik ve Endüstri Me

GÜNDEM 13.11.2013 15:42:00 0
 Kubilay, okul denetimlerine Kızılpınar’da devam etti
BAŞARININ ARTTIRILMASI EYLEM PLANI HAZIRLANMALI
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a okul ziyaretlerinde Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Yaşar da eşlik etti. Kaymakam Kubilay’ın ziyaretler kapsamındaki ilk durağı Kızılpınar Belediyesi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi oldu. Burada okul müdürü Süleyman Berk’ten okulun durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Kubilay, okulu ve sınıfları gezdi. Okulun fiziki olarak yeterli, yeni ve güzel bir okul olduğunu kaydeden Kubilay, okul idaresinden ‘Başarının Arttırılması Eylem Planı’nın hazırlanmasını ve okul kütüphanesinin bir an önce kurulmasını istedi.
 
GEREKLİ DÜZELTMELERİN YAPILMASI İÇİN TALİMAT VERDİ
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, okula yaptığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Metin Kubilay’ın bir sonraki durağı ise Kızılpınar Anadolu Lisesi oldu. Burada Okul Müdürü Necdet Önder’in hazırlamış olduğu Başarının Arttırılması Eylem Planı ve brifing dosyalarını inceleyen Kubilay, daha sonra okulun Fen Laboratuvarlarını, kütüphanesini ve kantinini inceledi. Kubilay, yaptığı incelemeler doğrultusunda gerekli düzeltmelerin yapılması için talimat verdi.
 
AKADEMİK BAŞARI KADAR, SOSYAL ETKİNLİKLER DE ÖNEMLİ
Kızılpınar Anadolu Lisesi’ni başarılarından dolayı tebrik eden Kaymakam Metin Kubilay, okulun ‘Beslenme Dostu Okul’ ve ‘Beyaz Bayrak’ yarışmalarında ödül almasının ve lösemili çocuklar için oyuncak toplama kampanyası başlatmasının da taktire şayan olduğunu kaydetti. Ayrıca ‘Ayın Temiz Sınıfı’ yarışması ve benzeri sosyal etkinlikler düzenleyenen okul yönetimini tebrik eden Kubilay, okullarda akademik başarı kadar, sosyal etkinlik düzenlemesini de önemsediğini söyledi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ