LİAD ve BİŞDER kadınları güç birliği yaptı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde hizmet veren Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LİAD) Girişimci Kadınlar Komisyonu ve Edirne Balkan İş Dünyası Derneği (BİŞDER) üyesi iş kadınları, güÃ?

GÜNDEM 12.11.2013 19:38:00 0
 LİAD ve BİŞDER kadınları güç birliği yaptı
TİCARİ KÖPRÜ KURMANIN YOLLARINI ARADIK
Bişder dernek binasında düzenlenen kahvaltı programına iki dernek üyesi 20 iş kadını katıldı. Programla alakalı bilgi veren Liad kadın komisyonu Başkan vekili Emel Ayyıldız, “LİAD kadın girişimciler olarak Edirneli iş kadınlarının daveti üzerine Edirne gezisi tertip ettik. BİŞDER dernek binasında iş kadınları ile bir araya gelme fırsatımız oldu. Kadınlar olarak iki şehir arasında ticari köprü kurmanın yollarını aradık. Yaptığımız görüşme çok faydalı geçti. Bizler kendi tecrübelerimizi aktardık. Onların yaptıkları güzel işleri onlardan dinledik. Bizler için faydalı bir toplantı oldu. Alınan karar gereği devamını getirmeyi planlıyoruz. Amacımız yapılan toplantıların nihayetinde ortak işler çıkması. İki dernek kadınları olarak güç birliği yapma konusunda ortak görüşlerimiz oldu. Bunu hayata geçirme adına çalışmalar yapacağız” dedi.
 
DAHA ÖNCE ÇORLU VE ÇERKEZKÖY İLE BU TARZ PROGRAMLAR YAPMIŞTIK
Liad Kadın Komisyonu adına konuşma yapan komisyon başkanı Şükran Erçetin ise; “Liad kadın komisyonu olarak daha öncelerden de yaptığımız programların bir yenisini yaptık. Daha önce Çorlu ve Çerkezköy ile bu tarz programlar yapmıştık. Edirne kadın girişimcilerin davetiyle böyle bir program yapıldı. Gayet de verimli geçti. Edirneli iş kadınları ile ortak neler yapabiliriz onu konuştuk. Kendilerine sunum yaptık. Günün anlam ve önemine binaen kendilerine plaket takdim ettik. İleriki günlerde Lüleburgaz da daha geniş katılımlı bir program tertip edilecek. Katılan arkadaşlara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
Haber / Gökhan TEKER