Ciravoğlu, “Edirne’yi ranta teslim etmeyelim”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkanı Aday Adayı Şükrü Ciravoğlu ‘Edirne için Birliktelik ve Dayanışma Gecesi’ düzenledi.

GÜNDEM 12.11.2013 11:30:00 0
 Ciravoğlu, “Edirne’yi ranta teslim etmeyelim”
EDİRNE’Yİ KORUMAK ADINA BU YOLA ÇIKTIK
Edirne Sera Kafe’de verilen kokteyle parti içinden büyük bir katılım gerçekleşti. Davetlilere konuşma yapan Ciravoğlu, yerel seçimlerin önemine değinerek, Edirne’yi ve yeşil alanları ranta teslim etmeyecekleri ifade etti. Yeşil alanların Edirne halkına ait olduğunun altını çizen Ciravoğlu, “Sizlerle birlikte Edirne’yi korumak adına bu yola çıktık. Dürüstlüğümüzden ödün vermeden şeffaf, hesap verebilir ve paylaşabilir yönetim anlayışıyla Edirne’nin yanında duracağız. Birlikte olduğumuzda başaramayacağımız hiçbir şey yoktur” dedi.
 
BÜTÜN GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
Doğru anlayışın benimsenmesi halinde başarılamayacak hiçbirşeyin olmadığını kaydeden Ciravoğlu, “Çıkardan yana değil halktan yana olalım. Parti içerisinde tatlı bir yarış sürmektedir, 7 tane aday adayı olarak belediye başkanlığı ve yerel yönetim seçimlerine doğru gitmekteyiz. 7 aday adayı arkadaşımızla birlikte burada bir anlayışını temsil ediyoruz. Hangimiz atanırsak atanalım, aynı inanç ve gayretle bu yerel seçimde başarıya ulaşmak için bütün gücümüzle çalışacağız” dedi. Gecede Güzin Ciravoğlu, eşi Şükrü Ciravoğlu’nu yalnız bırakmayarak, yanında yer aldı. Geceye katılanlarla Ciravoğlu tek tek ilgilenerek birliktelik ve dayanışma mesajı verdi.
 
Haber / Menşure KARDEŞ