Tekirdağspor Çerkezköy’ü üç golle geçti

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta haftanın en önemli karşılaşmasında Çerkezköyspor evinde Tekirdağspor’u konuk etti. Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü oynanan karşılaşmada rakibi karışsınd

SPOR 12.11.2013 10:25:00 0
 Tekirdağspor Çerkezköy’ü üç golle geçti
Bölgesel Amatör Lig’de Tekirdağ derbisinde Çerkezköyspor Tekirdağspor’a evinde farklı mağlup oldu.
 
SAAT 13.00’DE BAŞLADI
Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Çerkezköyspor Muzaffer, Samet, Kağan, Hasan, Gökhan, Emrah, Emirhan, Abdi, Serkan,  Zülküf onbiri ile çıkarken, konuk ekip Tekirdağspor ise karşılaşmaya  Emrullah, Taygun, Uğur, Özcan, Can ,Omar ,Harun, Ufuk, Emrah, Birol ,Emre kadrosu ile çıktı.
 
 
 
 
 
 
İKİ EKİPTE KONTROLLÜ BAŞLADI
Karşılaşmaya Çerkezköyspor başlarken ilk dakikalarda her iki takımda ilk dakikalardan itibaren rakip kalede ataklar geliştirdi. Çerkezköyspor karşılaşmanın 5.dakikasında Abdi ile önemli bir pozisyon yakaladı. Sağ kanattan Gökhan Küçük ile gelişen atakta ceza sahası içine yapılan ortayı iyi takip eden Abdi’nin röveşatası kale direğini sıyırarak auta çıktı. Konuk ekip Tekirdağspor ise 15.dakikada Taygun ile geliştirdiği atakta istediği golü bulamadı. Karşılaşmanın 24.dakikasında gelişen Tekirdağspor atağında Birol seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Birol’un yerden sert vuruşunu tecrübeli eldiven Muzaffer topu son anda kornere çeldi.
 
FARK İKİYE ÇIKTI
Karşılaşmanın 40.dakikasında gelişen Çerkezköyspor atağında ceza sahası içine orta şut karışımı şut gerçekleştiren Emrah Çilingir’in vuruşu üst direkten döndü. Rakibi karşısında organize ataklar geliştiren Tekirdağspor Harun’un ayağından bulduğu golle ilk devreyi önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de konuk ekip Tekirdağspor üstünlüğünü devam ettirdi. Rakibi karşısında kontra ataklarla etkili olmaya çalışan Tekirdağspor 70.dakikada ilk golün sahibi Harun ile farkı ikiye çıkardı.
 
12 PUANA YÜKSELDİ
Sağlı sollu ataklarını sürdüren Tekirdağspor uzatmalarda golcü oyuncusu Birol’un ayağından bir gol daha bularak karışlaşmada 3-0 öne geçti. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Tekirdağspor’un üç gollü üstünlüğü ile tamamlandı. Çerkezköyspor bu mağlubiyet ile beş puanda kalırken, Tekirdağspor ise aldığı üç puan ile puanını 12’ye yükseltti.
 
Haber/Ahmet KARDEŞ