LÖSEV' den Üner’e nezaket ziyareti

Edirne LÖSEV İl Temsilcisi Arzu Sağlık ve beraberindeki Dilasa Sağlık ve Yağmur Gamze Namdar ile birlikte Edirne Belediyesi’ni ziyaret etti.

GÜNDEM 11.11.2013 19:03:00 0
 LÖSEV
HER ZAMAN YANINDAYIZ
Edirne LÖSEV İl Temsilcileri, Edirne Belediye Başkan Vekili Savaş Üner’i makamında ziyaret etti. Edirne Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür eden Edirne LÖSEV İl Temsilcilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Üner, “Belediye Başkanımız Hamdi Sedefçi’nin direktifleri doğrultusunda, bizler her zaman sizlerin yanındayız ve her zaman bu bilinçle hareket etmeye çalışıyoruz. Başkanımız Hamdi Sedefçi sosyal projelere büyük önem vermektedir. Edirne Belediyesi olarak sosyal sorumluluk bilincini en üst seviyede tutuyoruz. Bu anlamda, LÖSEV gibi önemli ve anlamı büyük bir vakfa desteklerimiz her daim devam edecektir” diye konuştu.
 
LÖSEV’İN 15. YAŞ GÜNÜ
Edirne LÖSEV İl Temsilcisi Arzu Sağlık, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası olduğunu söyleyerek, aynı zamanda da 8 Kasım’da LÖSEV’in 15.yaş günü olduğunu ifade etti. Sağlık, “Hem bu özel haftamız dolayısıyla Edirne Belediyesi’ni ziyaret etmek, hem de Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ve ekibine LÖSEV’e olan desteklerinden dolayı teşekkür etmek istedik. Edirne Belediyesi her zaman bizlerin destekçisi olduğunu hissettirmiştir. Her türlü sorunumuzda bizlerin yanında olmuşlardır. Ve bu destek bizler için çok değerlidir. Kendilerine tekrardan teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyaret sonunda Edirne Belediye Başkan Vekili Savaş Üner, Edirne LÖSEV İl Temsilcisi Arzu Sağlık ve beraberinde Dilasa Sağlık, Yağmur Gamze Namdar’a hediyeler takdim etti.
 
Haber / Menşure KARDEŞ