Mandalı, “Hizmet kapıda başlayacak”

Kapaklı Belediyesi, vatandaşların sorun ve sıkıntılarının daha hızlı çözümü için bünyesinde Mavi Masa birimi oluşturdu. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, konuyla ilgili yaptığÄ

GÜNDEM 11.11.2013 17:20:00 0
 Mandalı, “Hizmet kapıda başlayacak”
PERSONELİMİZ SORUNLARI ALIP İLGİLİ BİRİMLERE İLETECEK
Kapaklı halkının yerel yönetimle kaynaşmasını, verilen hizmeti yerinde, kolay ve daha iyi almasını sağlamak amacıyla böyle bir uygulama başlattıklarını ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bundan sonra hemşerilerimiz şikâyet, istek ve önerilerini bizzat gelerek ya da belediyemiz web sitesi üzerinden ilgili birimlere iletebilecek. Umarım vatandaşımız uygulamadan memnun kalır ve bu yeni hizmeti en iyi şekilde değerlendirir" dedi. Mavi masanın belediyede işi olan tüm vatandaşlara yardımcı olacağını belirten Başkan Mandalı, "Daha önce vatandaşlarımız belediyeye gelirken hangi birimle muhatap olacağı noktasında sıkıntı çekiyordu. Biz bu sıkıntıyı gidermek için belediyeye gelen herkesin sorunlarını anlatabileceği ve sorunlarına çözüm bulabileceği 'Mavi Masa' adı altında bir birim oluşturduk. Personelimiz sorunları alıp ilgili birimlere iletecek. Akabinde birimlerden alınan cevapları vatandaşa iletecek" ifadelerini kullandı.
 
MODERN BİR KENT OLUŞTURMAK EN BÜYÜK HEDEFİMİZDİR
Kapaklı  halkının belediye hizmetlerine en kolay ve en konforlu şekilde ulaşması için her türlü imkânı kullandıklarını ifade eden Mandalı, "Teknolojinin sunduğu imkânları kullanarak, birçok hizmeti ulaşılabilir duruma getirdik. Mavi masaya ulaşmak için belediyemiz web sitesi üzerinden veya Belediye binamıza gelerek Mavi Masaya istek, sorun ve şikâyet başvurularını yapabilir" dedi. Sosyal medya hesapları üzerinden gelen şikâyet ve taleplerin de değerlendirilerek ilgili müdürlüklere aktarıldığını ifade eden Başkan Mandalı, ''İşimiz hizmet olmaya devam edecek. Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkımızın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin ilçemizin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek kentler arasında kendine sağlam bir yer edinecek modern bir kent oluşturmak en büyük hedefimizdir'' diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ