20 yıllık tecrübe Çerkezköylülerle buluştu

İtina Kuru Temizleme dükkânı Atatürk Caddesi’nde dün saat 12.00’da düzenlenen açılış töreniyle Çerkezköy halkına hizmet vermeye başladı.

GÜNDEM 11.11.2013 12:52:00 0
 20 yıllık tecrübe Çerkezköylülerle buluştu
20 YILLIK TECRÜBEMİ ÇERKEZKÖY’DE DEÐERLENDİRECEÐİM
20 yıldır kuru temizleme sektöründe faaliyet gösterdiğini belirten İtina Kuru Temizleme sahibi Mehmet Taşçıoğlu, “Mesleğe İstanbul’da başladım. Çerkezköy’de kuru temizleme sektöründe gördüğüm boşluktan dolayı 20 yıllık tecrübemi burada değerlendirmek istedim” dedi. Sanayi tipi kuru temizleme makinesi, profesyonel yıkama, kurutma ve ütüleme parkuruyla Çerkezköylülere hizmet etmek istediğini söyleyen Taşçıoğlu, kuru temizlemenin yıkama ile karıştırılmaması gerektiğini ifade etti.
 
 
AÇILIŞA ÖZEL FİYATLAR
Mehmet taşçıoğlu, kuru temizlemenin, su değmeden kimyasal maddelerle kapalı devre kuru temizleme makinesinde öncesinde lokal leke temizleme çalışması yapıldıktan sonra gerçekleştirilen temizleme çalışması olduğunu ifade etti. Kuru temizleme işini profesyonel anlamda yaptıklarını söyleyen Taşçıoğlu, “Çerkezköy’de bizim kadar kapasiteli bir kuru temizleme dükkânı daha yok” dedi. Açılışa özel 3 TL’den başlayan kuru temizleme ücretinin süresiz devam edeceğini kaydeden Taşçıoğlu, “İşletmemizde her türlü ev eşyası
ve kıyafet temizliği yapılır” diye konuştu. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ