Otobüs, birkaç saniyede kül oldu

Çerkezköy’de önceki gün tamir edilmesi için Küçük Sanayi Sitesi’ne götürülen otobüsün birden bire alev alarak yanmaya başlaması korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

GÜNDEM 10.11.2013 13:07:00 0
 Otobüs, birkaç saniyede kül oldu
BİRDEN ALEV ALDI
Olay, Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi Akman Sokak’ta meydana geldi. Şoförü tarafından tamir edilmesi için Sanayi Sitasi’ne getirilen otobüs, tamir esnasında belirlenemeyen bir nedenden dolayı birden alev aldı. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında yanmaya başlayan otobüs paniğe neden oldu. Tamir esnasında tutuşan 59 RP 282 plakalı otobüs, birkaç saniye içinde kullanılmaz hale geldi.
 
 
 
 
 
 
DAHA BİR SENETİNİ DAHİ ÖDEMEMİŞTİM
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, otobüste çıkan yangını kontrol altına alarak söndürdü. Aracın elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen yangın tamirhane üzerinde bulunan dört dairenin de kısmen zarar görmesine neden oldu. Dükkân üzerinde bulunan daireler, yangından etkilendiği için binada zarar tespiti yapıldı. 59 RP 285 plakalı otobüsün şoförü Hasan Kiracı ise üç ay önce almış olduğu otobüsün daha bir senetini dahi ödeyemediğini belirtti.
 
 
 
 
Haber / Asim YAVUZ