"Bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz"

Geride kalan haftalarda yaşadığı sıkıntıları atlatan ve iyi bir grafik yakalayan Kırklarelispor, ligin kalan 7 haftasında bir galibiyet serisi yakalamak istiyor. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, takımdaki futbol

SPOR 8.11.2013 19:40:00 0
 "Bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz"
Kırklarelispor'un geride bıraktığı 11 haftalık lig maratonunda yaşadığı sıkıntı ve stresler, son beş hafta oynadığı maçların ardından geride kaldı. Kendi evinde aldığı iki galibiyet ve son beş maçta sadece bir yenilgi alan Kırklarelispor önümüzdeki süreçte bir galibiyet serisi yakalamak istiyor. Bu hafta evinde Tokatspor'u ağırladıktan sonra ardı ardına zorlu iki deplasmana çıkacak olan Kırklarelispor'un ilk hedefi evinde galibiyet. Takım Başkanı Volkan Can, futbolcuların sahada sergiledikleri mücadelelerle göz doldurduklarını, bunların takım adına mücadele eden herkese büyük özgüven sağladığını, futbolcuların moral olarak üst düzeylere çıktıklarını ve sadece galibiyete odaklandıklarını belirtti. Can, Kırklarelispor olarak iyi bir konumda olduklarını, üç puanlı sistemle kalan 7 haftada yakalayacakları bir galibiyet serisi ile zirveye ortak olacaklarını ifade etti.
 
"KIRKLARELİSPOR ZOR ŞARTLARDA İYİ ŞEYLER BAŞARIYOR"
Geride kalan süreçte durumlarının çok vasat olmadığını,  liderle aralarındaki puan farkının üç puanlık sistemde kapanabileceğini söyleyen Can; "Kırklarelispor ligin ilk iki haftasında gerçekten iyi mücadeleler sergiledi. Ondan sonra yaşadığımız üç haftalık kötü süreç artık geride kaldı. Liderle aramızda olan puan farkı kapanmayacak bir fark değil. Futbolcular kendi aralarındaki uyumu iyice oturtmuş durumdalar. Bundan sonrada böyle olacağına inanıyorum. Gözümüzü Tokatspor maçına diktik ve galibiyet için elimizden geleni yapacağız. 
Ligin iyi takımlarından biri karşısında üç puan almak her ne kadar zor olsada Kırklarelispor olarak bunu başaracak güce ve inanca sahibiz. İlimizi temsil eden bu takımın her başarısında herkesin bir payı var. Kırklarelispor bireylerin başarısıyla değil, bir bütün olarak bu noktaya geldi. Taraftarından hocasına, teknik kadrosundan futbolcusuna, yönetiminden başkanına herkes bu takıma bir şeyler kattı. Bunun farkında olan herkes bizim yanımızda yer almaya devam ediyor. Çıkacağımız her maçta bu gücü hissetmek ve rakibe bunu yansıtabilmek, Kırklarelispor adına her zaman bir avantaj sağlayacak. 
Bu noktaya gelene kadar birçok zorluk çekmemize rağmen, emeklerimizin karşılığını aldığımıza inanıyorum. Bundan sonraki süreçte de bu başarıların devam edeceğine yürekten inanıyorum" dedi.
 
"4 Yıldır İdman Sahası Mücadelesi Veriyoruz"
Kısıtlı imkanlarla takımın iyi işler başardığını söyleyen Can; "Kırklarelispor'un ikinci ligde mücadele eden bir takım olmasına rağmen bir idman sahası bile yok. Çok zor şartlar altında karşılaşmalara hazırlanan futbolcularımız, sahada ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. 4 yıldır idman sahası yaptırabilmek için mücadele veriyoruz fakat sürekli aksilikler çıkıyor ve erteleniyor. Bu şartlar altında yakalanan başarılar bence göz ardı edilmemeli. Kırklarelispor antrenmanları şehrin merkezinden uzak bir alanda yapıyor. Her ne kadar antrenmanlarımızı aksatmasakta, iyi şartlar altında, güzel bir idman sahasında hazırlanacağımız maçlarda sonuç çok daha farklı olabilir. Bunun savaşını veriyoruz. Önümüzdeki dönemlerde takıma kazandırılacak bir idman sahasından sonra, gözümüzü Bank Asya Ligi'ne çevireceğiz. O zaman tam anlamıyla 1. ligde mücadele edecek duruma gelebiliriz. Bu şartlar altında bir üst ligde iyi şeyler başarabilmemiz zor. İlk hedefimiz üst sıralara tırmanarak bulunduğumuz ligi en iyi şekilde bitirmek" şeklinde ifade etti. 
 
"KALAN 7 HAFTADA GALİBİYET SERİSİ YAKALAMAK İSTİYORUZ"
Başkan Can, son beş haftada aldıkları sonuçlarla takımın iyice havaya girdiğini ve moralinin üst seviyelere çıktığı belirterek; "Kırklarelispor son haftalardaki iyi performansı ile hem rakiplerini tedirgin ediyor, hem de takım içindeki uyum ve bağlılık sayesinde moral depoluyor. Bu durumu en iyi şekilde değerlendirebilmek adına ligin ilk yarısında kalan 7 maçta bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bu hafta evimizde ağırlayacağımız Tokatspor ile birlikte bu serinin başlayacağına inanıyorum. Şans bizden yana olur ve bir aksilik çıkmazsa, Kırklarelispor'un bunu başarabilmesi adına önünde hiçbir engel yok. Önümüzdeki süreçte herkes bunun farkına varacak" şeklinde ifade etti.
 
"TARAFTARIMIZI HER ZAMAN YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ"
Lüleburgaz Sekiz Kasım Stadyumu'nda temsilcimiz Kırklarelispor, Tokatspor'u konuk edecek. Başkan Can, iç sahada oynadıkları her maçta taraftarın desteğini beklediklerinin altını çizerek; "Kırklarelispor'un iç sahada puan kaybetme lüksü yok. Bu yüzden her mücadelede üst düzey bir performans sergilememiz gerekiyor. 
Futbolcularımız bunun farkında ve ellerinden geleni yapıyorlar. Galibiyetin en önemli faktörlerinden biri olan taraftarımıza da bu noktada çok büyük iş düşüyor. Onların tribünlerde olduklarını bilmek, takıma büyük güven veriyor. Bu hafta oynayacağımız Tokatspor maçında da bu tabloyu görmek istiyoruz. Kırklarelispor'a gönül veren herkesi, maça bekliyoruz" dedi.
 
“TARAFTARI BEKLİYORUZ”
Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Kırklareli Atatürk Stadyumu'nun yenileme çalışmalarından dolayı maçlarını Lüleburgaz Sekiz Kasım Stadyumu'nda oynayan Kırklarelispor, maçları izlemek isteyen tüm taraftara ulaşımda yaşanan problemi ortadan kaldırabilmek adına otobüs imkanı sağlayacak. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, bilet fiyatlarını 15 TL'den 10 TL'ye çektiklerini, maçlarda galibiyete büyük katkı sağlayan taraftarı sürekli yanlarında görmek istediklerini söyledi. 
Aradaki mesafe nedeniyle birçok Kırklarelispor taraftarının maça gidemediğinin altını çizen Can, bundan sonraki süreçte herkese maça gitme imkanı sunabilmek adına ulaşımda yardımcı olacaklarını, bu sayede tribünlerdeki coşkunun Kırklarelispor'a başarı getireceğini ifade etti. 
 
"KIRKLARELİSPOR, TARAFTARIYLA DAHA GÜÇLÜ" 
Başkan Can, bundan oynayacakları her maça gitmek isteyen taraftarlar için ulaşım imkanı sağlayacaklarını, bunun için bir sınır koymadıklarını ve maça gitmek isteyen her taraftara yardımcı olacaklarını belirterek; "Oynadığımız her maçta bizim için en önemli etmenlerden biride taraftarımız. 
Her takım için taraftar büyük önem taşır fakat Kırklarelispor'un durumu bambaşka. Bu takım ilinin adını en iyi şekilde temsil etmeye çalışan, bunun için varını yoğunu ortaya koyan bir takım. Bu yüzden taraftarıyla bir bütün olmuş, bundan sonrada böyle olmaya devam edecek. Tribünlerde taraftarımızın coşkusunu, desteğini görmek, hem futbolculara manevi bir güç veriyor, hem de rakibin kendine olan güvenini sarsıyor. Biz Kırklarelispor olarak tüm taraftarımızı maçlara bekliyor ve onların ulaşımı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. Bu haftada dahil olmak üzere, bundan sonraki zaman diliminde tüm taraftara ulaşım imkanı sağlayacağız" dedi.
 
"BİLET FİYATLARI 10 TL'YE İNDİ"
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, ligde oynadıkları maçlarda daha fazla seyirci desteği görmek ve takımın arkasına aldığı manevi güçle iyi şeyler başarabileceğine inandıklarını belirterek, bilet fiyatlarını 10 TL'ye düşürdüklerini söyledi. Can; "Kırklarelispor olarak en büyük kozumuz taraftarımız. Bunu bildiğimiz için her imkanı taraftarımızı sağlamaya çalışıyoruz. Bu bağlamda bilet fiyatlarını 15 TL'den, 10 TL'ye düşürdük. İnşallah bundan sonraki maçlarda taraftarımızın desteğini daha fazla hissederiz" diyerek sözlerini sonlandırdı.
 
Haber/Ahmet KILAVUZ