İtfaiye 1 ayda 20 olaya müdahil oldu

Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen İtfaiye Müdürlüğü’nün Ekim Ayı çalışmaları çerçevesinde açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 8.11.2013 17:07:00 0
 İtfaiye 1 ayda 20 olaya müdahil oldu
3 BİN 202,02 TL GELİR ELDE ETTİ
İtfaiye Müdürlüğü’nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, “Birimimiz, 4 işyeri açma raporundan bin 235,52 TL ve 3 imar-ikan raporundan da bin 966,50 TL olmak üzere toplam 3 bin 202,02 TL gelir elde etmiştir” dedi. Daha önce il genelinde İtfaiye Müdürlerinin katılımında düzenlenen koordinasyon toplantısının İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden sonuçlarının alındığını kaydeden Sekmen, “Valilik makamından gelen talep üzerine KBRN eğitimi olan personelin ve elimizdeki araçların bilgisi verildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında ilgili yerlere Türk Bayrağı, Atatürk Posteri ve Belediyemiz tarafından hazırlanan pankartlar asılarak ilçemiz süslendi. Ayrıca personel tarafından kutlamalara iştirak sağlandı” ifadelerini kullandı.
 
2 KURTARMA OPERASYONUNA KATILDI
Kapaklı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün Ekim ayı içinde toplam 20 yangın ve trafik kazasına müdahale ettiğini ifade eden Adem Sekmen, “Ekiplerimiz, Ekim ayı içinde 4 ev yangını, 1 işyeri yangını, 2 araç yangını, 1 baca yangını, 2 anız-ot yangını, 7 çöp yangını, 1 baraka yangını ve 2 trafik kazası olmak üzere 20 olaya müdahale etti. İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz 17 kapı açma ve 1 de baca temizliği çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerimiz ayrıca biri intihara teşebbüs olmak üzere 2 kurtarma operasyonuna katıldı” açıklamalarında bulundu.
 
 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ