Mandalı, “İşimiz hizmet”

Kapaklı Belediyesi tarafından İsmetpaşa Mahallesi’nde engelli standartlarına uygun kaldırım yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, kaldırım

SİYASET 7.11.2013 18:46:00 0
Mandalı, “İşimiz hizmet”
 ASFALT YOL YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK
Engelli standartlarına uygun kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “İsmetpaşa Mahallemizde engelli standartlarına göre kaldırım yenileme çalışmalarımız 25’inci Sokak, 46’ncı Sokak, 48’inci Sokak, 50’nci Sokak ve 62’nci Sokak’ta tamamladık. Engelli standartlarına göre kaldırım yenileme çalışmalarımız 43’üncü Sokak, 45’inci Sokak, 47’nci Sokak, 49’uncu Sokak ve İsmetpaşa Mahallesi Levent Caddesi’nde devam ediyoruz. Kaldırım yenileme çalışmalarımızı tamamladıktan sonra Levent Caddesi başta olmak üzere İsmetpaşa Mahallemizdeki sokaklarımızda asfalt yol yapım çalışmalarına başlayacağız’’ açıklamalarında bulundu.
 
SORUMLULUÐUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ
Kapaklı Halkını modern, çağdaş ve standartları yüksek bir ilçede yaşatmak için çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan İrfan Mandalı, “Hayata geçireceğimiz projeler ve hizmetlerimiz halkımızın mutluluğu, refah içinde yaşaması, daha da önemlisi güzel İlçemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün sorumluluğunun bilinciyle, vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, halkımızdan aldığımız destekle,   işimiz  hizmet olmaya devam edecektir“ ifadelerini kullandı.
 
HALKIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “El birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle  halkımızla el ele vererek Kapaklı’yı hak ettiği noktalara taşıyacağız. Eğitim, bilişim-teknoloji, sosyo-ekonomik ve kültürel alanda ilçemizi layık olduğu düzeye taşımak, kültür ve sanatın tüm güzellikleriyle buluşturmak, spor tesisleriyle yeşil alanlarıyla cazibe merkezi haline getirmek için sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde vatandaşlarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz ‘’ diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ