Demir, “Kapaklı’yı sizlerle inşa edeceğiz”

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Demir önceki akşam Kapaklı Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan kahvehanede vatandaşlar ile bir araya gelerek sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

SİYASET 7.11.2013 18:45:00 0
Demir, “Kapaklı’yı sizlerle inşa edeceğiz”
 ÖRNEK BİR ŞEHİR HALİNE GELECEK
Tekirdağ’ın Büyükşehir kazanımları ve Kapaklı’nın ilçe olması konusunda vatandaşları bilgilendiren AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Demir, Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ile birlikte hizmetlerin daha kaliteli yapılacağını kaydetti. “Büyükşehir ile kaynakların daha fazla aktarılacağını söyleyen İrfan Demir, “Belediyenin bütçesi daha da artacak. Bu bütçenin adil bir şekilde kullanılabilmesi için Tekirdağ’ın AK Belediyecilik ile buluşması gerekiyor. Böylece Tekirdağ ve Kapaklı, örnek bir şehir haline gelebilecek” ifadelerini kullandı.
 
İLÇEMİZİN AK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞMASI ŞART
Kapaklı’nın ilçe olmasının her yönüyle Kapaklı’ya değer kattığını sözlerine ekleyen AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Demir, “Devlet kurumlarımız oluşturulmuştur. Gelecekte daha yaşanabilir bir Kapaklı inşa edebilmek için ilçemizin AK Belediyecilik ile tanışması şarttır” dedi. Seçilmesi halinde AK Parti’nin ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hedef 2023 vizyonuna uygun bir şekilde çalışacağını ifade eden İrfan Demir, “Kapaklı’yı sizlerle birlikte inşa edeceğiz” dedi.
 
BİRÇOK SORUN VAR
Kapaklı’nın birçok sorunu olduğunu ve bu sorunları en iyi bilenlerden biri olduğunu kaydeden İrfan Demir, “Alt yapı, su, sosyal alanlar, park bahçe, imar gibi birçok konuda sorunlar var. Bunları ancak vizyonu gibi geleceği şimdiden planlayan AK kadrolar ile giderebiliriz” dedi. Gerçekleşen toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Demir kendisine yöneltilen sorulara da cevap vermeyi ihmal etmedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ