Demirbağ, “Çalışmalarınızda Çanakkale ruhu olmalı”

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Kasım Ayı Danışma Toplantısı önceki akşam yapıldı. Toplantıda, ekim ayında yapılan çalışmalar ve Kasım ayında gerçekleştirilecek faaliyetler k

SİYASET 7.11.2013 18:43:00 0
Demirbağ, “Çalışmalarınızda Çanakkale ruhu olmalı”
 Toplantı divanın oluşturulmasıyla başladı. Divana, İl Başkan Yardımcısı Şükrü Akçaoğlu başkanlık etti. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, üye sayılarının on bin yedi yüz altı kişiye ulaştığını belirtti. Demirbağ, “Yapılan çalışmaların yeterli olduğunu söyleyemeyiz. Her üyemiz iki kişinin daha üye olmasını sağlamakla mükelleftir.” Dedi.
 
ADAY ADAYLARIMIZ BİRBİRİNDEN DEÐERLİ
AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Kasım ayı ilçe danışma toplantısı Beylice Düğün Salonu’nda yapıldı. Toplantı, dün saat 18.30’da Divan Heyeti’nin oluşturulması ile başladı. Divana, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Şükrü Akçaoğlu başkanlık etti. AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Bahçekapılı, Selda Yeşil, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Şahin, İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Besenk divanda üye olarak görev aldı. Toplantıda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, belediye başkan aday adaylarının, birbirinden değerli kişiler olduğunu ve nezaket kuralları çerçevesinde birbirleriyle yarıştıklarını ifade etti.
 
HER ÜYE İKİ KİŞİYİ PARTİYE KAZANDIRMALIDIR
On aday adayı içerisinden kim aday olursa olsun,  isminin altında Başbakanın imzasının olacağını hatırlatan Demirbağ, “Kardeş, abi ilişkisi içerisinde çalışmalarımızı bundan sonraki süreçte devam ettireceğiz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da tarafsız olarak, her birinize aynı mesafede bulunacağız. Yaptığımız çalışmalarda bu güne kadar 10 bin 607 üye sayısına ulaştık. Bu küçümsenir bir rakam olmamakla birlikte yeterli sayılacak bir sonuç değildir. Her üyemizin iki kişiyi partiye üye etmesini bekliyorum.  Yapacağınız çalışmaları Çanakkale ruhuyla, Pınarhisar ruhuyla yapmalısınız” diye konuştu.
 
ADAY ADAYLARI TANITILDI
AK Parti İlçe danışma toplantısı daha sonra yeni oluşturulan Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve belediye başkan aday adaylarının basına tanıtılmasıyla devam etti.  Bu bölümden sonra toplantı basına kapalı olarak sürdürüldü.
 
Haber / Asim YAVUZ