Ertem, “Tarihe sahip çıkmalıyız”

Çerkezköy Belediyesi tarafından sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında ücretsiz olarak verilen Osmanlıca Türkçesi Kursu dersleri başladı.

KÜLTÜR SANAT 7.11.2013 18:40:00 0
Ertem, “Tarihe sahip çıkmalıyız”
 BAŞKAN ERTEM DERS BAŞLANGICINDA KURSİYERLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Çerkezköy Belediyesi’nin rölyef ve bağlama kurslarına ek olarak Osmanlıca Türkçesi Kursu da vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Kurs başvurularının dolmasıyla birlikte eğitime geçilen Osmanlıca Türkçesi'ne Çerkezköylüler yoğun ilgi gösterdi. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de kursiyeleri bu ilk gününde yalnız bırakmadı.
 
OSMANLICA TÜRKÇESİYLE MESAJ VERDİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'i kursun ilk gününde yanlarında görmekten memnuniyet duyan kursiyerler, ilk dersi dikkatle dinledi. Başkan Ali Ertem, zaman zaman tahtaya da kalkarak derse katılmayı da ihmal etmedi. Derse gösterilen ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Tarihe önem verilerek sahip çıkılması gerekiyor” dedi. Osmanlıca Türkçesi'ndeki ustalığını da tahtaya yazdığı mesajla ortaya koyan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, tarihi zenginliklere herkes tarafından sahip çıkılması gerektiği mesajını verdi. Başkan Ertem, tüm katılımcılara birkez daha teşekkür ederek, başarılı bir kurs dönemi temennisinde bulundu.
 
17 ARALIK’TA SONA ERECEK
Çerkezköy Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği ve katılımın yoğun olduğu Osmanlıca Türkçesi kursu Atatürk İlkokulu'nda salı ve perşembe günleri gerçekleşecek. Saat 19.00'da başlayacak olan Osmanlı Türkçesi Kursu dersleri saat 23.00'a kadar sürecek. 17 Aralık 2013 tarihinde sona erecek kursa, yeni katılımcılar olması bekleniyor.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ