Ekşioğlu, meclis üyeliğine talip

AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi aday adayı sayısı her geçen gün artıyor. Dün aday adaylığını açıklayan Abdulbaki Ekşioğlu da, resmi başvurusunu yaparak AK Parti saflarında aktif siyaset

SİYASET 7.11.2013 18:24:00 0
Ekşioğlu, meclis üyeliğine talip
 RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI
Abdulbaki Ekşioğlu,  AK Parti İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programla belediye meclis üyeliği aday adaylığı resmi başvurusunda bulundu.  Dün saat 13.00’da müracaatını yapan Abdulbaki Ekşioğlu, uzun yıllardır Çerkezköy’de ikamet ediyor.  Ekşioğlu, 1967 Erzurum doğumlu olup,  yapı izalasyon işiyle uğraşıyor. Partinin düzenlediği başvuru programında konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, seçimlerin, Çerkezköy’e özgü bir yarış olarak değerlendirilmesinin yanlış olduğuna dikkat çekti. Demirbağ, “Bizim Başbakanımız, dünyada ezilen, sömürülen ve mazlum insanların haklarını savunan bir dünya lideridir. Geleceğimize yön vereceğimizden, bu seçimler önemlidir. Aday adayı arkadaşlarımız resmi müracaatlarını yapıyorlar. Ancak, Allah nasip ederse seçilebilecekler. Temennimiz seçilmeleri ve halkımıza hizmet etmeleridir” dedi.
 
AMACIM HİZMET
İlçe Başkanı’nın konuşmasından sonra söz alan AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği Aday Adayı Abdulbaki Ekşioğlu, Çerkezköy Halkına hizmet etmek adına yola çıktığını belirterek, “Yıllar önce gönül verdiğim partimde belediye meclis üyesi olarak görev almak istiyorum” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Şerife KURTOÐLU