Çalışmalarına dernek ziyaretleri ile başladı

Siyasi çalışmalarına dernek ziyaretleri ile başlayan AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Aynur Düzgünel, Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi’ni ziyaret etti.

SİYASET 6.11.2013 18:50:00 0
Çalışmalarına dernek ziyaretleri ile başladı
 BAŞKAN OLARAK GÖRMEK İSTERİM
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin ardından gün içerisindeki siyasi ziyaretlerinin ikincisini Çerkezköy’de faaliyet gösteren Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi’ne yapan, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Aynur Düzgünel, dernek Başkanvekili Adnan Şahin tarafından karşılandı. Düzgünel’in ziyaretinden dolayı onur duyduğunu belirten Şahin, “Özellikle özürlü insanlarımızla yakından ilgilenmesi nedeni ile Aynur Düzgünel’i Belediye Başkanı olarak görmek isterim. Engelli kardeşlerimiz için çok güzel projelere ve hizmetlere imza atacağınıza inanıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
YANLARINDA OLACAÐIM
Engellilere verdikleri hizmetler nedeni ile Adnan Şahin’e teşekkür eden Düzgünel, “Ben engellileri önemsediğim için ilk ziyaretlerimi Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne ve benzer amaç için kurulmuş olan Beyazay Derneği’ne gerçekleştirdim. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da engelli kardeşlerimin yanında olacağımı ifade ediyorum.  Çerkezköy’de değişik birimlerde görevler alarak halkıma hizmet ettim. Şayet belediye başkanı olursam, engelli kardeşlerime yönelik projelerimi hayata geçireceğim. Beyazay Derneği, Cumhurbaşkanımızın eşi Hayrunnisa hanımın himayelerinde faaliyet gösteren bir dernektir. Bu nedenle,  bizim nazarımızda farklı bir değeri vardır” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Asim YAVUZ