Kaya, “Siz varsanız biz de varız”

Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, yaklaşık 200 kişilik bir grup ile AK Parti İlçe binasına gelerek Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıkladı.

GÜNDEM 3.11.2013 19:27:00 0
 Kaya, “Siz varsanız biz de varız”
MALKARA'YI DİĞER İLÇELERLE YARIŞTIRACAÐIZ DEDİK
Beş yıl önce yine Malkaralıların helal oyları ile belediye başkanlığı görevine getirildiğini söyleyen Birol Kaya, “Sizler olmasaydınız şu an ben ve arkadaşlarım bu görevin başında olmazdık. Tabi ki sizlere göndermiş olduğum mesajda da belirttiğim gibi ‘Herşey Malkara için’ dedik. Bugün Malkara'da bu süreci sizlerle birlikte paylaştık. Yaklaşık dört buçuk yıllık bir süredir Malkaramızı değiştireceğiz dedik. Malkara'yı Keşan ile diğer ilçeler ile yarıştıracağız dedik. Verdiğimiz sözleri yüzde yüz olmasa da çoğunu tutuk. Malkara kaliteli hizmetlere yakışan bir ilçedir. Sizler kaliteli sevilen sayılan insanlarsınız” dedi.
 
SİZLER OLMASAYDINIZ BİZLER OLMAZDIK
Malkara'yı çok sevdiğini kaydeden Kaya, “Malkara'yı herkesin yaşayabileceği gerek eğitimde gerekse sağlıkta rahatlıkla en kaliteli hizmeti alabileceği güven ve huzur ile hayatını sürdürülebileceği bir Malkara'nın yaratılması peşindeyim. Hiçbir zaman ufak hesaplar peşinde olmadım. Hedeflerim her zaman büyük oldu. Malkara büyük hedefler ile ancak bu noktaya gelebileceğinin idraki içerisindeyim. Dört buçuk yıllık süre içerisinde Malkara'mıza alt yapıda, üst yapıda sağlıkta eğitimde bir sürü hizmetin getirilmesi konusunda mücadele ettik. Bu projelerin altına imza attık. Sizlerden aldığım güvence ile verdiğiniz güç ile destek ile ben bu hizmetleri Malkara'ya ekibimiz ile birlikte getirdik. Sizler olmasaydınız bizler olmazdık. Sizler varsanız bizlerde varız" ifadelerini kullandı.
 
ADAY ADAYLIÐI DİLEKÇESİNİ VERDİ
Yapılan konuşmanın ardından hep 200 kişilik grup ile Parti binasına geçen Belediye Başkanı Birol Kaya, burada İlçe Başkanı Bulut Yıldırım'a aday adaylığı dilekçesini verdi. Başvuru formunu imzalayan Kaya, İlçe Başkanı Bulut Yıldırım'dan kabul formunu alarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Aday adaylığı ile ilgili konuşan İlçe Başkanı Bulut Yıldırım, "Belediye Başkanımız Birol Kaya'nın aday adaylığı dilekçesini alıyorum ve kendisine kabul formunu takdim ederek hayırlı Uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.
 
Haber / Gökhan TEKER