Kayıp kızlar soruşturmasında 1 tutuklama

Şarköy ilçesinde yaşayan Meral Yapıcı (19), 2007 yılında üniversite sınavına girmek için sınavdan birkaç gün önce Tekirdağ'daki akrabalarının evine gitmiş ve sınavdan önce arkadaşı Ne

GÜNDEM 3.11.2013 18:08:00 0
 Kayıp kızlar soruşturmasında 1 tutuklama
MERAL'İ KOLUNDAN TUTUP GÖTÜRDÜ
Meral Yapıcı ve Nefise Kıran'ın bulunmasına yönelik çalışma çerçevesinde soruşturmayı derinleştiren Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin önceki gün yakaladığı ve bugün adliyeye sevk edilen  5 kişi, cumhuriyet savcısına ifade verdi. Meral Yapıcı'nın erkek arkadaşı olduğu iddia edilen şüphelilerden U.O, savcılıktaki ifadesinde, “Biz Meral ile tanıştıktan sonra sık sık Değirmenaltı mahallesindeki kafelerde buluşurduk. Yine birgün kafede oturduğumuz sırada yanımıza tanımadığım bir erkek geldi ve Meral'i kolundan tutup götürdü. Meral ile sonraki buluşmamızda o erkeğin amcasının oğlu G.Y. olduğunu söyledi" diye konuştu.
 
CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Savcılıktaki ifadelerinin ardından G.Y. nöbetçi mahkemeye sevk edilirken B.Ç, S.A, U.O. ve T.E. serbest bırakıldı. G.Y. çıkarıldığı mahkemede "Kasten adam öldürmek" suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ