Mandalı, “Büyük hayallerimiz var”

2013 yılı sonuna kadar ilçedeki tüm bozuk yolları onarmayı hedefleyen Kapaklı Belediyesi beton yol yapım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

GÜNDEM 1.11.2013 15:19:00 0
 Mandalı, “Büyük hayallerimiz var”
ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
Beton yol yapım çalışmalarının Bahçelievler Mahallesi’ndeki Şenlikoğlu Sokak, Çömlekçi Sokak, Çayeli Sokak, Akşemsettin Sokak, Dikici Sokak ve Karagöz Sokak’ta tamamlandığını belirten Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, “Beton Yol Yapım çalışmaları, 19 Mayıs Caddesi, Ertürk Sokak, Hazer Sokak, Dikilitaş Sokak, Mehmetçik Sokak ve İkbal sokakta tüm hızıyla devam ediyor. Hedefimiz 2014 yılı başına kadar bozuk 1 metrekare dahi yol bırakmamaktır” açıklamalarında bulundu.
 
 
 
TEKNİK YOL ŞARTLARININ EN UYGUNU UYGULANIYOR
Çalışmaları yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise, bugüne kadar yol ve alt yapı çalışmalarında fevkalade önemli atılımlar yaptıklarının altını çizdi. Yol çalışmaları çerçevesinde yapılan beton yol, asfalt yol, parke kaplama ve diğer faaliyetlerin hava şartları paralelinde ilerlemeye devam ettiğini dile getiren Başkan Mandalı, “Beton yol çalışmalarımız şu anda Bahçelievler Mahallemizde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğümüz, teknik yol şartlarının en uygun olabilecek sistemi uyguluyor” dedi.
 
BİZLER AŞKLA YOLA ÇIKTIK
İlçeye ve Kapaklı halkına olan hizmet aşklarının çok büyük olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Gelecek nesillerimiz için hayallerimiz o kadar çok ki,  durmadan, bıkmadan, usanmadan çalışmaya, hizmet yapmaya devam ediyoruz, edeceğiz. Daha hayallerimiz çok, projelerimiz çok, kimsenin kimseye üstünlüğü olmadığını biliyoruz. Tek amacımız vatandaşlarımızı en iyi koşullarda yaşatmak ve marka bir Kapaklı inşa etmektir. Bizler, bir aşkla bir hayalle yola çıktık ve hizmet etmek için buradayız. Biz hizmet aşkımıza inanıyoruz ve her şey Kapaklımız için diyoruz’’ ifadelerini kullandı.