Yılmaz, “Başarının yolu birlik ve beraberliktir”

2009 yerel seçimlerinde AK Parti’den Kapaklı Belediye Başkanı olan ve 2014 yerel seçimleri için yine AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Akın Yılmaz, dün saat 10.00’da Kapaklı Pera Villa Pasta

GÜNDEM 31.10.2013 19:15:00 0
 Yılmaz, “Başarının yolu birlik ve beraberliktir”
BELEDİYE BAŞKANLIÐI’NA TALİP OLDUM
2014 yerel seçimleri kapsamında tüm aday adaylarının yaptıkları çalışmalarla kendilerini kamuoyuna tanıtmaya başladığına dikkat çeken Akın Yılmaz, “Bu çerçeve de ben de bir ferdi olmaktan gurur duyduğum AK Parti ailesinden Kapaklı Belediye Başkanlığı’na talip oldum. Cuma akşamı saat 19.00’da Beyaz Saray Düğün Salonu’nda halkımızla buluşarak aday adaylığımızı kamuoyuna duyuracağız” dedi.
 
 
 
 
KAPAKLI’YI AK KADROLARA ULAŞTIRMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAÐIZ
Amacının Kapaklı’ya layık olduğu şekilde hizmet etmek olduğunu söyleyen Yılmaz, “Bugüne kadar 8 arkadaşımız aday adaylığını açıkladı. Biz bu 8 arkadaşımızla bir ve beraberiz. Teşkilatçılığın ve seçimleri kazanmanın, aday adayları arasındaki birlik ve beraberlikten geçtiğine inanıyorum. Kim aday gösterilirse gösterilsin, diğer aday adayları o isimle birlikte Kapaklı’yı ak kadrolara ulaştırmak için var gücüyle çalışacaktır” diye konuştu.    
 
BİZ SAHADAN HİÇ ÇIKMADIK
Aday adaylığını açıkladıktan sonra ‘sahaya inceğiz’ diye konuşmanın kendisi için yanlış bir ifade olacağına dikkat çeken Akın Yılmaz, “Çünkü biz sahadan hiç çıkmadık. Gece gündüz demeden Kapaklı halkı için en iyisini yapmanın gayreti içinde olduk. Kapaklılı hemşerilerimizin iyi günde ve kötü günde yanlarında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
ANKET GERÇEÐİ YANSITMIYOR
Kahvaltıya katılan basın mensuplarının geçtiğimiz günlerde bağımsız bir şirket tarafından Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları arasında yapılan ve kendisinin yüzde 4 oy oranı ile dördüncü sırada yer aldığı anket hakkındaki düşüncelerini sorması üzerine konuşan Akın Yılmaz, “Ben, 2009 yerel seçimlerinde yüzde 22 oy aldım. Demek ki aradan geçen 4,5 yılda yaptığımız çalışmalar neticesinde oy oranımız yüzde 18 azalmış. Böyle bir şey olabilir mi? O anket bin 400 kişi arasında yapıldı. Kapaklı’da 60 bin seçmen var. Bu anket rakamlarının gerçeği yansıttığını düşünmüyorum” dedi. 
 
BEN KAPAKLI BELEDİYE BAŞKANLIÐI GÖREVİNE TALİP OLDUM
Akın Yılmaz, kahvaltı programının sonunda gazetecilerin ‘Aday gösterilmemeniz halinde meclis üyeliği talebiniz olur mu?’ şeklindeki sorusuna ise, “Ben Kapaklı Belediye Başkanlığı görevine talip oldum. Şahsen meclis üyeliğini düşünmüyorum. Fakat her zaman dediğimiz gibi bizler partimizin birer neferiyiz. Partimiz bizi hangi noktada görmek isterse saygı duyarız” diye cevap verdi. Yılmaz, bu akşam saat 19.00’da Beyaz Saray Düğün salonu’ndaki aday adaylığı açıklama programına tüm kapaklılıları davet etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ