Ertem, “Bu yoldan zaferle çıkacağız”

AK Parti’de aday adaylığı başvuru süresinin tamamlanmasına saatler kala 2 isim daha Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığını açıkladı.

GÜNDEM 31.10.2013 17:50:00 0
 Ertem, “Bu yoldan zaferle çıkacağız”
DEÐERLİ İNSANLARLA AYNI İDEAL UÐRUNDA ÇALIŞMAKTAN SON DERECE MEMNUNUM
Önceki akşam saat 19.00’da Abdullah Şakrak ve Zeynep Akın’ın Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı’nı açıkladığı programa AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Çerkezköy Koordinatörü Ahmet Cavit Gür,  Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları ve çok sayıda partili katıldı. Programda yaptığı konuşmada birbirinden değerli insanlarla aynı ideal uğrunda çalışmaktan son derece memnun olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “9 yıl önce içimizde hissettiğimiz aynı şevkle yürüdüğümüz bu yoldan zaferle çıkacağız” diye konuştu.
 
HEDEFİM KADINLARI SOSYAL HAYATIN İÇİNE DAHA FAZLA KATMAKTIR
Çerkezköy için yaptığı tüm çalışmaları belediye bünyesinde daha da geliştireceğine inandığını söyleyen AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği Aday Adayı Zeynep Akın, “Göreve seçildiğim taktirde Çerkezköy’ün gelişip, kalkınması ve her açıdan yaşanabilir hale gelmesi için elimden geleni yapacağım.  Başlıca hedefim kadınları sosyal hayatın içine daha fazla katmaktır” dedi. Hizmet için bu yola çıktığını söyleyen bir diğer Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Abdullah Şakrak ise “Çerkezköy halkına hizmet etmek amacıyla çıktığım bu yolda şevk ve inançla partimin benden beklediği görevleri yerine getirmeye çalışacağım” diye konuştu.
 
ÜÇÜ DE BİRBİRİNDEN DEÐERLİ
4,5 yıldır Tekirdağ İl Genel Meclis Üyeliği yapan Abdurrahman Çiçek, Ercan Çorbacı ve Hasan Karaca da AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunda bulundu. Bugün itibariyle Hasan Karaca, Ercan Çorbacı ve Abdurrahman Çiçek’in İl Genel Meclis üyeliklerinin bittiğini kaydeden Alaettin Demirbağ, “Üçü de birbirinden değerli kardeşimizdir. İnşallah bundan sonraki dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak partimizin emrinde olacağız. Sonuç ne olursa olsun onların da buna inandığını biliyoruz. Bu partiye vefa borcumuz var” açıklamalarında bulundu.
 
BELEDİYEYİ BENİM İLÇE BAŞKANLIÐIM DÖNEMİNDE KAZANDIK
2014 yerel seçilerinde Ak Parti’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklayan Mehmet Danyeli ile birlikte 2002 yılında Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı kuranlar arasında yeraldığını belirten Hasan Karaca, “O günden beri partinin içindeyim. Sonrasında il yönetimine seçildim. 2004 yılında ise atama ile Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. Çerkezköy Belediyesi’ni benim dönemimde Ali Ertem ile birlikte kazandık. Daha sonra il yönetimine tekrar döndüm ve benden sonra İlçe Başkanlığı görevine Sait Yazı atandı. 2009’da İl Genel Meclis Üyeliği’ne seçildim. Bugün de belediye meclis üyeliğine müracaatta bulundum. Hepimize hayırlı olsun” dedi.
 
ADAY OLURUZ OLMAYIZ ÖNEMİ YOK
2009’da İl Genel Meclisi Üyeliği’ne seçildiği günden beri ilçe, köy ve beldeler için elinden gelen gayreti gösterdiğini söyleyen Ercan Çorbacı ise “Şuan da yaptığımız başvuru ile birlikte belediye meclis üyesi aday adayıyız. Bütün aday aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Ortak paydamız Ak Parti’nin başarısıdır. Biz aday oluruz olmayız önemi yok. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok sevdiği Tekirdağ’ı armağan etmek istiyoruz. Bunun için elimizden geldiği kadar tüm gayret ile çalışacağız” açıklamalarında bulundu.
 
 
ÖLSEM DE GAM YEMEM
İl Genel Meclisi’nin son üyeleri olduklarını belirten Abdurrahman Çiçek de Tekirdağ’ın 25 binlik çevre planlarının kendi dönemlerinde yapıldığına dikkat çekerek, “Mensubu bulunduğumuz parti itibariyle çok mutluyuz. AK partili olmak bizlere onur veriyor” dedi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yaşananların gözlerini yaşarttığını söyleyen Çiçek, “28 Şubat sürecini öğrenci olarak yaşananlardan birisiyim. Oradaki kendi özgürlüğünü ve idaresini kullanmak isteyen kız kardeşlerimizin neler yaşadığını bizzat gördük. Geçiş töreninde kendi inancını yaşamak isteyen bayanların öğretmenlerin ve öğrencilerin başlarını örtüp geçtiğini gördüğümde gözlerim doldu. Bir dileğim bir umudum daha var. İnşallah bu çözüm süreci de hedefe ulaşırsa ölsem de gam yemeyeceğim” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Asim YAVUZ