Ak, ilk ziyaretini Ehlibeyt Dergâhı’na yaptı

2014 yeril seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Ak, ilk ziyaretini Çerkezköy Ehlibeyt Dergâhı’na yaptı.

GÜNDEM 31.10.2013 17:02:00 0
 Ak, ilk ziyaretini Ehlibeyt Dergâhı’na yaptı
HALKA HİZMET AŞKIYLA YOLA ÇIKTIK
Ziyaretinde insanlığı sevgiye, dostluğa, hoşgörüye davet eden Hacı Bektaş-ı Veli’nin öğretilerinin insanlık yoluna ışık tuttuğunu dile getiren Süleyman Ak, “Alevi, Sünni, Kürt, Türk, Abaza, Boşnak, Pomak ve bu toplumu oluşturan tüm etnik unsurlar, hepimiz biriz, ayrımız yok, gayrımız yok. İnsana ve insanlığa hizmet etmektir tek sevdamız. Böyle de olmalıdır da. Biz halka hizmet aşkıyla çıkmış olduğumuz bu kutsal yolda ziyaretlerimize insanlara doğru mesajlar vermek adına, hoşgörü adına, sevgi adına, barış adına Ehlibeyt Dergâhı’ndan başlamak istedik. Bizi hoş karşıladınız, ikramlarda bulundunuz, güleryüzünüzü gösterdiniz ki bu zaten en büyük ikramdır. Şahsınıza ve tüm Alevi canlara sevgilerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
 HANGİ ADAY HAYIRLI İSE ALLAH ONU MUZAFFER EYLESİN
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ehlibeyt Dergâhı Dede’si Seyyit Sinan Boztepe de “Ziyaretiniz bizi mutlu etmiştir, hoşgeldiniz, sevgi getirdiniz. İlk ziyaretiniz birlik ve beraberliğe vesile olsun. Dileğimiz o ki Çerkezköy için, Tekirdağ için, Türkiyemiz için hangi aday hayırlı ise Allah onu muzaffer eylesin” diye konuştu. Hoşça sohbetin yapıldığı ziyaret sonunda Süleyman Ak, Ehlibeyt Dergâhı Dede’si Seyyit Sinan Boztepe tasrafından kapıya kadar uğurlandı. 
 
 
 
 
TÜM ADAY ADAYLARINA EŞİT MESAFEDEYİZ
AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Ak Ehlibeyt Dergahı ziyaretinin ardından Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Soner Şeker ve dernek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Süleyman Ak, “Çıkmış olduğum bu kutsal görev
yolculuğunda siz dostlarımızın ve tüm Gümüşhanelilerin desteğini bekliyoruz” dedi. Dernek Başkanı Soner Şeker de Süleyman Ak’ın derneklerine yapmış oldukları ziyaretten memnuniyet duyduklarını ve dernek yönetimi olarak tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarını belirterek Ak’a başarılar diledi.
 
BAŞARILAR DİLEDİ
Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Ak daha sonra Çerkezköy Samsun Vezirköprülüler Derneği’ni ziyaret etti. Vezirköprülü vatantaşlarla bir araya gelen Süleyman Ak, “Çıkmış olduğum bu kutsal görev yolculuğunda siz dostlarımızın ve tüm Vezirköprülülerin desteğini bekliyoruz” dedi.  Süleyman Ak’ın derneklerine yapmış oldukları ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Çerkezköy için hangi aday adayı hayırlı ise o aday olsun, hangi partinin adayı hayırlı ise o kazansın” temennisinde bulundu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ