İntihar eden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

Ekip otosunda seyir halindeyken başına bir el ateş ederek intihar eden Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuru, son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNDEM 31.10.2013 16:53:00 0
 İntihar eden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı
BAŞINA BİR EL ATEŞ ETTİ
Edinilen bilgiye göre Tekirdağ Emniyeti Asayiş Şubesi Ağır Suçlar kısmında görevli, evli ve bir çocuk babası Başpolis Memuru Serkan Ö., arkadaşlarıyla ekip otosunda bir olaya gidiyordu. Ekip otosunun arkasında oturan Serkan Ö. arkadaşlarıyla bir süre KOAH hastası olan annesinin hastalığı konusunda sohbet ettikten sonra hareket halindeki araçta silahını çıkartarak başına bir el ateş etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Serkan Ö.'ye kan vermek için meslektaşları seferber oldu. Serkan Ö., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
 
CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ
Hastaneye gelen Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz olay hakkında bilgi alırken, hastaneye akın eden polis memurları da gözyaşlarını tutamadı. Serkan Ö.'nün naaşı cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Serkan Ö.'nün tarih bölümü mezunu olduğu, polis olmadan önce de sözleşmeli olarak bir okulda öğretmenlik yaptığı öğrenildi. Annesinin hastalığı nedeniyle zor günler geçirdiği öğrenilen polis memurunun, bu nedenle psikolojisinin bozulduğu kaydedildi. 12 yıllık polis memuru için Tekirdağ Rüstem Paşa Camii’nde ikindi namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan alınan Serkan Ö.'nün naaşı camiye getirilirken, cenazenin getirilmesi esnasında polis memurunun eşi Müge Ö., sinir krizleri geçirdi. Müge Ö.'yü sağlık ekipleri ve bayan polis memurları sakinleştirdi.
 
CENAZEYE VALİ YERLİKAYA DA KATILDI
Ölen polis memurunun annesi Reyhan Ö. ise oğlunun tabutuna bakarak gözyaşı döktü. Cenaze namazına; Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Belediye Başkanı Âdem Dalgıç ve Emniyet Müdürü Ali Yılmaz katıldı. Vali Yerlikaya namaz öncesinde konuşma yaparak başsağlığı diledi. Serkan Ö., cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi. Öte yandan, Serkan Ö., Tekirdağ’da kaybolduktan sonra öldürülen Nefise Kıran ve Meral Yapıcı olayını aydınlatan ekip içerisinde yer alıyordu.
 
Haber / Gökhan TEKER