Hız tutkusu can alıyordu

Çorlu’da otomobilleri ile çevre yolundan yarış yaptıkları iddia edilen iki aracın, park halindeki üç araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

GÜNDEM 31.10.2013 16:21:00 0
 Hız tutkusu can alıyordu
AÐACI ORTADAN İKİYE BÖLDÜ
Edinilen bilgilere göre kaza, çevreyolu Emlak Konutları bölgesinde meydana geldi. Kazada, İbrahim K. idaresindeki 39 TD 926 plakalı otomobil ile Birkay Y. yönetimindeki 59 FT 389 plakalı otomobil, çevreyolunda direksiyon hakimiyetlerini kaybetmeleri sonucu yolun sağındaki tel örgüyü aşarak önce bir ağacı ortadan ikiye böldü daha sonra da yan yolda park halindeki 59 PA 798, 59 FN 524, 34 ZH 0281 plakalı araçlara çarptı. Kazada, yarış yaptıkları iddia edilen araç sürücüleri yaralandı.
 
 
 
BURADA HER ZAMAN YARIŞ YAPILIYOR
Kazanın gürültüsüyle dışarı çıkan vatandaşlar, itfaiye ve ambulansa haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri araç sürücülerini alarak Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Olaydan 10 dakika önce aracını park ettiğini söyleyen Naile Çağlar, "Aracı daha yeni park edip eve çıktık. 5 dakika sonra büyük bir ses duyunca aşağıya indim. Baktığımda ise aracım hurda yığınına dönmüş. Ben bu arabayı emekli maaşımla aldım, onunla ödüyorum. Burada her zaman yarış yapılıyor" dedi. Kazanın ardından araçlar çekicilerle çekilirken, polis olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ