Aday adaylığını davul zurnayla açıkladı

Malkara’da Hacıevhat Mahallesi Muhtarı Rafet Çıngar, AK Parti Belediye Başkan aday adaylığını davul zurna eşliğinde açıkladı. Çıngar, aday adaylığını Roman havası oynayarak kutladı.

GÜNDEM 30.10.2013 18:29:00 0
 Aday adaylığını davul zurnayla açıkladı
BU HİZMET YARIŞIDIR
Hacıevhat Mahallesi’nin 15 yıllık muhtarı 3 çocuk babası Rafet Çıngar (53), davul zurna eşliğinde Malkara Ak Parti ilçe binasına gelerek, İlçe Başkanı Bulut Yıldırım'a aday adaylığı dilekçesini verdi. Başvuru formunu imzalayan Çıngar, İlçe Başkanı Yıldırım'dan kabul formunu alarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Adaylık başvurusuyla ilgili açıklama yapan Yıldırım, "Ben sayın muhtarımızın belediye başkanlığı aday adaylık formunu kendinden teslim alıyorum. Alındı belgesini imzalayarak kendisine teslim ediyor hayırlı uğurlu olsun diyorum. Her taşın altına elini koymak isteyen, başvuru yapmak isteyen isim sahibi kariyer sahibi abilerimizin partimize başvurmalarından dolayı memnuniyet duyuyoruz. Bu hizmet yarışıdır. Ak Parti'de herkes aday adayı olabilir. Bu süreç 1 Kasım 2013 Cuma gününe kadar devam etmektedir. Ben kendisine bizlere sağlayacağı güç için teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.
 
ROMAN HAVASI OYNAYARAK KUTLADI
Malkara için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını dile getiren Çıngar, "İlçe Yönetimi izin verirse şu anki belediye başkanının bıraktığı yerden devam etmek ve daha iyisini yapmak için bu yola başvurdum. Gereken ne ise Malkara için yapacağım. Benim Ak Parti'den aday adayı olmamın sebebi ben bir Recep Tayyip Erdoğan aşığıyım. Başbakanımız bize görev verdiği zaman ve parti yönetimi göreve layık gördüğü zaman her şeyi yapmaya hazırım. Ne gerekiyorsa Malkara'mız için her şeye varız" dedi. Konuşmalar sonrasında ilçe binası önüne inen Çıngar, aday adaylığını davul zurna eşliğinde vatandaşlara duyurdu. Sonrasında ise aday adaylığını Roman havası oynayarak kutladı.
 
Haber / Şerife KURTOÐLU