Kırmızı ışıkta durmayınca kaza kaçınılmaz oldu

Kapaklı – İstanbul çevre yolunda önceki gün saat 23.00 sıralarında otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana geldiği iddia edilen kazada

GÜNDEM 30.10.2013 16:33:00 0
 Kırmızı ışıkta durmayınca kaza kaçınılmaz oldu
MOTOSİKLETTEN DÜŞEREK YARALANDI
Kaza şöyle gelişti: “Kapaklı’dan İstanbul istikametine seyir halinde olan Gökçen Altınel yönetimindeki 34 EM 5680 plakalı otomobil ile Halaçlı-Çerkezköy istikametinde seyir halinde olan ve kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen Abdullah Onursal yönetimindeki 34 ZCN 48 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada çarpışmanın etkisiyle motosikletten düşerek yaralanan Abdullah Onursal’a ilk müdahale, çevredeki vatandaşların haber vermesiyle kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı.
 
 
 
TRAFİK TEK ŞERİTTEN SAÐLANDI
Motosiklet sürücüsü Abdullah Onursal, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından 112 ekiplerince Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Abdullah Onursal’ın hayati tehlikesinin olmadığı sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonrası trafiğe kısmen kapanan yol olay yerine gelen Trafik ekipleri tarafından araçların seyretmesi tek şeritten sağlandı. Kaza sonrası otomobil ve motosikletin olay yerine gelen çekici ile kaldırılmasının ardından trafiğe kısmen kapalı olan yolda trafik akışı tekrar sağlıklı bir şekilde sağlandı.
 
Haber / Asim YAVUZ