Soylu, “Dünya, Türkiye’yi takdir ediyor”

AK Parti Genel Merkezi'nce organize edilen ve AK Parti Kırklareli il başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'Siyaset Akademisi'ne katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Türkiye'nin seç

GÜNDEM 30.10.2013 15:04:00 0
 Soylu, “Dünya, Türkiye’yi takdir ediyor”
Akademiye konuşmacı olarak katılan Soylu, “Seçime şaibe karıştırılmaması konusunda Türkiye hangi dönem olursa olsun 1946 seçimleri hariç ciddi bir şekilde dünya tarafından da takdir edilen ülkelerin başında gelmektedir” dedi.
 
TÜRKİYE BİR SEÇİME DAHA GİDECEKTİR
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Türkiye’deki seçimlerin şeffaf bir ortamda, her vatandaşın ve her siyasi parti temsilcisinin sandıktaki oyları görebilecek şekilde yapıldığının altını çizdi. Soylu, “Türkiye bir seçime daha gidecektir. Akşam saat 5’te sandıklar kapanacak. Türkiye’de seçimin hangi noktada olduğunu, bütün siyasi parti temsilcilerinin sandıkta bulunduğunu, herkesin itiraz etme hakkının olduğunu, seçimlerin basına açık olduğunu göreceksiniz. Türkiye’de birçok haber ajansı var. Neredeyse siyasi partiler seçimleri değerlendiremeden seçim sonuçları değerlendirmeleri alabiliyoruz. İnşallah hem ülkemiz, hem de bölgemiz için hayırlara vesile olacak bir seçim yaşayacağız” diye konuştu. Akademiye; AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, merkez ilçe, gençlik kolları, kadın kolları başkanları ile partililer katıldı.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ