Demir sevgisi salonun dışına taştı

Barış içinde demokratik yarış

GÜNDEM 29.10.2013 20:48:00 0
 Demir sevgisi salonun dışına taştı
Türkiye’nin en genç ilçelerinden Kapaklı’nın tanınan isimlerinden AK Partili Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Demir, resmi başvurusunu dün saat 19.00’da Beyaz Saray Düğün Salonu’nda başlayan programla yaptı. 
 
 
 
 
 
 
 
 
HALKA HİZMET, HAK’KA HİZMETTİR
Kapaklılılar, İrfan Demir’i yalnız bırakmayarak Beyaz Saray Düğün Salonu’nu hınca hınç doldurdu. Salona giremeyen vatandaşlar, programı salon önüne kurulan dev ekrandan izledi. Salona vatandaşların büyük coşkusu ve konfeti yağmuru eşliğinde giren İrfan Demir yaptığı konuşmada, Kapkalı tarihinde bir ilk yaşanacağını belirtti. Kapaklı’nın ilk defa ilçe olarak seçimlere gireceğine dikkat çeken İrfan Demir, “Sizlerden aldığımız destekle Kapaklı’ya hizmet etmeye talip olduk. ‘Halka hizmet, Hak’ka hizmettir’ anlayışıyla yola çıkıyoruz. Erdemli ve çalışkan ak kadrolarla yepyeni bir hizmet vizyonunu Kapaklı’da hayata geçirmek için bu yola baş koyduk” diye konuştu.
 
TEPEDEN YÖNETİM İÇİN DEÐİL, YERİNDEN YÖNETİM İÇİN
İlçe statüsüne kavuşan Kapaklı’da vatandaşlara hak ettiği hizmetleri çok daha yüksek düzeylere çıkarmak için Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu kaydeden Demir, “Tepeden yönetim için değil, yerinden yönetim için; Bugünden yarını planlamak ve gerçekçi projelerle kaynakları en verimli şekilde kullanarak hizmet kalitesini sürekli yükseltmek için bu yola çıktık” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
KAPAKLI’YA HİZMET ETMEYE ADAY OLDUM
Konuşması sık sık tezahurat ve alkışlarla kesilen İrfan Demir, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıldönümüne kadar AK Parti iktidarının ‘Hedef 2023’ vizyonuna uygun bir Kapaklı’yı el birliği ile yeniden inşa edeceğiz. Bu yolda bilgi birikimim, tecrübem, enerjim ve çalışma heyecanımla Kapaklı’ya hizmet etmeye aday oldum” diye konuştu.
 
 
 
 
 
BU SEÇİM, KAPAKLI’NIN AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞACAÐI SEÇİM OLACAKTIR
Yerel seçimlerin sadece Türkiye’de değil tüm dünyada ilgi odağı olduğunu ifade eden İrfan Demir, “Çok daha çetin ve meşakkatli bir sınava gireceğiz. Bu seçim ülkemiz, partimiz ve Kapaklımız için büyük önem taşıyor. Herkes AK Parti’nin ülke genelinde, Tekirdağ’da ve Kapaklı’daki performansını merak ediyor. İnanıyoruz ki bu seçim, Kapaklı’nın AK Belediyecilikle buluşacağı seçim olacaktır. Buna inancım tamdır” dedi. 
 
 
 
KAPAKLI’YA BORCUMUZ VAR
Fatih Sultan Mehmet’in ‘Bir şehri imar etmek, halkın gönlünü almaktır’ sözüne vurgu yapan İrfan Demir, “AK Belediyeciliğin başarısı buradan geliyor. ‘Barış içinde demokratik yarış’ parolasıyla yola çıkıyoruz. Centilmence tavrımızı seçim sonuna kadar sürdüreceğiz. AK Parti farkını ortaya koyacağız” dedi. Kapaklı’yı ve sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden İrfan Demir, “Kapaklı’ya borcumuz var. Bu borcu hizmetlerimizle ödeyeceğiz. Gelecekte Kapaklı sizlerin eseri olacaktır” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ