Cimnastik Derneği'nden BESYO'ya ziyaret

Cimnastik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Çavuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz'ü ziyaret etti.

SPOR 29.10.2013 19:56:00 0
 Cimnastik Derneği
Cimnastik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Çavuş ve Yönetim Kurulu üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.
 
DESTEK İSTEDİLER
Daha önce Edirne Valisi Hasan Duruer, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak'ı ziyaret eden Cimnastik Derneği Başkanı Neslihan Çavuş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Reyhan Güler, Yönetim Kurulu Sekreteri Figen Okan, Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Kilsedar, Kurban Bayramı sonrası da Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz'ü ziyaret etti.
Dernek Başkanı Neslihan Çavuş, ziyarette, Toksöz'e derneğin çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi, Ritmik Jimnastik, Aerobik Jimnastik branşlarında ihtiyaçları olan yardımcı antrenör konusunda kendisinden destek istedi. Ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu ifade eden İlhan Toksöz, Edirne'de başta cimnastik sporu olmak üzere diğer branşlarda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ