Develer Kapaklıların ilgi odağı oldu

Kemerburgaz Akpınar Köyü’nden bir mağazanın açılışı için 2 günlüğüne Kapaklı’ya gelen Vahdettin Oruç, 2 deve ve 1 eşeği ile vatandaşların dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

GÜNDEM 28.10.2013 18:44:00 0
 Develer Kapaklıların ilgi odağı oldu
 
BU İŞE TEK BAŞIMA BAŞLADIM
İstanbul Kemerburgaz Akpınar Köyü’nden Kapaklı’ ya bir mağazanın açılışı için geldiğini belirten Vahdettin Oruç, 1976 yılından beri bu işin içinde olduğunu ifade etti. Vatandaşların dikkatini çekmeyi başardığı için açılışlarda firmaların özellikle kendisini tercih ettiğini dile getiren Vahdettin Oruç, “Bu işe tek başıma, kendi imkânlarımla başladım. Türkiye’nin tüm şehirlere giderek geçimimi sağlamaya çalışıyorum. Açılış, sünnet, düğün ve kliplere 2 deve 1 eşekle geliyorum” dedi.

GÜNLÜÐÜ 800 TL’DEN BAŞLIYOR
Açılışa gittiği yerlerde halkın yoğun ilgisine maruz kalan develerine kimseyi bindirmediğini söyleyen Vahdettin Oruç, “Develerimiz açılışlara yalnızca görsel olarak zenginlik katmaktadır. Vatandaşların ısrarına rağmen develere binmelerine izin vermiyorum” dedi. Günlüğü 800 TL’den çalıştığını kaydeden Oruç, 3 ya da 4 günlüğüne katıldığı organizasyonlar için fiyatın 2 bin TL’den başladığını belirtti.

Haber / Şerife KURTOÐLU