Kooperatif çalışanlarına SEGEM eğitimi verildi

Tekirdağ Bölge Birliği’ne bağlı birim kooperatiflerde çalışan 29 personele Sigorta Acenteleri Yönetmeliğine göre iki günlük SEGEM eğitimi verildi.

GÜNDEM 27.10.2013 16:30:00 0
 Kooperatif çalışanlarına SEGEM eğitimi verildi
 
SİGORTA SEKTÖRÜ HIZLA GELİŞMEKTE
Tekirdağ Bölge Müdürü Mesut Baytekin, eğitim öncesinde toplantıda yapmış olduğu konuşmada,"Kurumumuzda 1 yıllık çalışma sürenizi doldurdunuz ve bulunduğunuz kooperatifin faaliyetlerine önemli katkılarda bulunmaya başladınız. Bildiğiniz gibi kurumumuzun faaliyetleri arasında bulunan sigortacılık, kooperatifler açısından artık vazgeçilemeyecek bir hale gelmiştir. Günümüzde sigorta sektörü hızla gelişmektedir ve bu doğrultuda SEGEM eğitimi de yasal bir zorunluluğa dönüşmüştür" diye konuştu.

AMACIMIZ SİGORTACILIK KALİTESİNİ YÜKSELTMEK
SEGEM eğitiminin amacının, kooperatiflerde sigortacılık alanında nitelikli eleman yetiştirmek, sigortacılık faaliyetinin hizmet kalitesini yükseltmek ve gelişimine katkıda bulunmak olduğunu söyleyen Baytekin, "Hepinizden burada anlatılanları can kulağıyla dinleyerek Kooperatifinize gittiğinizde uygulamanızı rica ediyorum" dedi. Yapılan eğitimde Krediler ve Sigortacılık İşlemleri Servisi Şefi Erol Apaydın tarafından yapılan eğitimin açılışında; Tekirdağ Bölge Müdür Yardımcıları Eyyup Aslanbay ve Neşe Sarılgan da hazır bulundu.

Haber / Gökhan TEKER