Öğrenciler temsilcilerini kendileri seçti

Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Öğrenci Meclis Başkanı seçildi. Önceki gün yapılan seçimde okul öğrenci meclis başkanlığına aday olan beş öğrenci arasından 11 K2 sınıfı Ã

GÜNDEM 25.10.2013 23:25:00 0
 Öğrenciler temsilcilerini kendileri seçti
 
AYÇA BALAS SEÇİLDİ
Önceki gün okul bünyesinde dört sandık kurularak yapılan seçimde bin 636 öğrenci oy kullanarak Okul Meclis Başkanını seçti. 11 K2 sınıfından Ayça Balas, 10 K sınıfından Büşra Arslan, 10 E sınıfından Cihan Güngör, 12 AB sınıfından Mehmet Cömert ve 12 AE sınıfından Mücahit Alkan’ın katıldığı seçimde bin 489 geçerli oyun 741’ini alan Ayça Balas Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Öğrenci Meclis Başkanı oldu. 

BİRÇOK GÖREVİ VAR
Okul temsilcisinin öğrencilerin okuldan beklentilerini karşılamak,  bu beklentileri okul müdürü ve müdür yardımcılarına iletmek görevinin olduğu ifade edildi. Okul temsilcisinin görevleri hakkında bilgiler veren Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Rukiye Bayrak, öğretmen öğrenci ilişkileri, sosyal kültürel faaliyetler, ders araç ve gereçlerinin düzenli kullanılmasına yardımcı olmak amacıyla okul temsilcisi seçildiğini belirtti.  Rukiye Bayrak okul temsilcisinin ayrıca; okulun temiz ve düzenli olmasına katkıda bulunmak,  veli ile öğrenci ilişkilerinin sürekli olmasını sağlamada aktif rol aldığını ifade etti. 

Haber / Asim YAVUZ