Hekimoğlu’ndan örnek davranış

Kapaklı’nın tanınan işadamlarından Hekimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Hekimoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ne bir adet laptop ve bir adet de yazıcı

GÜNDEM 24.10.2013 18:10:00 0
 Hekimoğlu’ndan örnek davranış
LAPTOP VE YAZICI HEDİYE ETTİ
Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekman ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret eden Hekimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Hekimoğlu, gazilere laptop ve yazıcı hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Selami Hekimoğlu’na teşekkür etti. Yarlıgan, “Selami Hekimoğlu, bugün derneğimize yapmış olduğu bilgisayar ve yazıcı yardımı ile bizleri fazlasıyla mutlu etti. Huzurlarınızda kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
GAZİLERİMİZE SONSUZ SAYGI DUYUYORUM
Hekimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Hekimoğlu, ülke için canını sper ederek savaşan gazilerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, “Daha önceki ziyaretimizde dernekte bilgisayar ve yazıcının olmadığını fark ettim ve bu eksikliği gidermek istedim. Vatani görevlerindeki üstün başarıları ve bu ülke için canını dişine katarak savaştıkları için gazilerimize sonsuz saygı duyuyorum. Daima da kendilerine saygı duyacağım” dedi. Bu zamana kadar gazilerin daima yanında olduğunu dile getiren Selami Hekimoğlu, bundan sonra da gazilerin yanında olacağını sözlerine ekledi.
 
ENGELLİ GAZİLER UNUTULMADI
Hekimoğlu İnşaat olarak bölgede faaliyet gösteren diğer kurumlara da çeşitli yardımlarda bulunduklarını ifade eden Hekimoğlu, “Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ne kayıtlı engelli gazilerimiz için de iki adet tekerlekli sandalye aldık ve önümüzdeki günlerde kendilerine teslim edeceğiz” diye konuştu.
 
HABER / Ahmet KARDEŞ