Yegin’den anlamlı ziyaret

Yıllarca Çerkezköy’de inşaat işi ile uğraşan ve bir dönem Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği Başkanlığı yapan, 2014 yerel seçimleri çerçevesinde de AK Parti’den Belediye Başkanlı

GÜNDEM 24.10.2013 11:36:00 0
 Yegin’den anlamlı ziyaret
DERNEK ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI
Tunca Yegin öncegi gün gerçekleştirdiği dernek ve STK ziyaretlerine Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nden başladı. Yegin, burada Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya tarafından karşılandı. Hayrettin Çetinkaya’dan dernek çalışmaları hakkında bilgi alan ve akabinde Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nden ayrılan Tuncay Yegin, daha sonra Hacı Bektaş Veli Derneği’ni ziyaret etti.
 
DERGÂH YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Tuncay Yegin Hacı Bektaş Veli Derneği ziyaretinde ise dernek başkanı ve Alevi Dedesi Seyyid Sinan Boztepe tarafından karşılandı. Dernek ile ilgili bilgiler alan Yegin, aday adaylığı süreci ve Çerkezköy hakkında istişarelerde bulundu. Ziyarette konuşan Alevi Dedesi Seyyid Sinan Boztepe, Ehlibeyt Dergahı’nın yapımının devam ettiğini, 2 yıldır büyük aşamalar kaydedildiğini belirterek “Bir zamanlar sadece böyle yerlerin açılması değil, bir araya gelmemiz bile engeldi. Bugün bu aşamaya gelmemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.  Aday Adayı Tuncay Yegin, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’ni de ziyaret etti. Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül ile görüşen Yegin, kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ