Kuş sevdası canından etti

Çerkezköy’de bir apartmanın çatısında güvercin beslemek isteyen 29 yaşındaki genç beşinci kattan aşağı düşerek hayatını kaybetti.

GÜNDEM 21.10.2013 14:26:00 0
 Kuş sevdası canından etti
KUNDURA AYAKKABILARIYLA ÇIKTIĞI ÇATIDAN KAYARAK DÜŞTÜ
Edinilen bilgiye göre, 29 yaşındaki Gökhan Eren dün sabah saat 07.30 sıralarında güvercin beslemek için, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Etiler Sokak’ta bulunan Erenler Apartmanı’nın çatısına çıktı. Kundura ayakkabılarıyla çıktığı çatıda kiremitlerin kaygan olması nedeniyle dengesini kaybeden ve kayarak beşinci kattan aşağı düşen Gökhan Eren olay yerinde hayatını kaybetti. Evli ve iki çocuk sahibi olan Gökhan Eren’in çocuklarından birinin 3 yaşında olduğu diğerinin ise henüz yaşına dahi girmediği öğrenildi.
 
 
 
AİLESİ DEFALARCA UYARDI
Ailesi, Gökhan’ı çatıya çıkmaması konsunda defalarca uyarmalarına rağmen kendilerini dinlemediğini ve her sabah güvercinlerini beslemek için çatıya çıktığını belirtirken Baba Tekin Eren ise “Oğlum kuş sevdası yüzünden canından oldu” dedi. Gökhan Eren’in cesedi, olay yerine gelen 112 ekiplerince Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Eren’in annesi Sakine Eren ve eşi Şenay Eren hastanede sinir krizi geçirdi. Hastaneye gelen Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Çiğdem Arslanmirza’nın incelemelerinin ardından cesedin İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesine gerek duyulmadı.   
 
Haber / Ahmet KARDEŞ