Dengiz, “Birlik beraberlik içinde olmalıyız”

Kırklareli Muhtarlar Derneği (KMD) Başkanı Vedat Dengiz, muhtarların birlik, beraberlik içerisinde olması gerektiğini bildirdi.

GÜNDEM 19.10.2013 18:19:00 0
 Dengiz, “Birlik beraberlik içinde olmalıyız”
15 MAYIS'TA DERNEK BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİM
Dengiz, muhtarlar derneği binasında düzenlediği basın toplantısında, 10 mahalle muhtarının değişik nedenlerle dernek üyeliklerinden ayrıldığını söyledi. Üyeliklerinden ayrılan muhtarları yeniden üye olmaya davet eden Dengiz, 15 Mayıs'ta dernek başkanlığına seçildiğini hatırlattı. Kendisinin başkanlık görevine seçilmesinin ardından bazı mahalle muhtarlarının üyeliklerinden ayrıldığını ifade eden Dengiz, “Dernek başkanlığına aday oldum ve demokratik bir seçimle üyelerimiz beni dernek başkanlığına seçti. Muhtarlar olarak ortak hedefimiz ve amacımız derneğimizi daha üst seviyelere çıkartmak ve sesi duyulur hale getirmektir” dedi.
 
HİZMET İÇİN SEÇİLEN İNSANLARIZ
Kırklareli Muhtarlar Derneği’nden ayrılan 10 mahalle muhtarının pişmanlık duyarak yeniden kayıt yaptırmalarını istediklerini söyleyen Vedat Dengiz, “Muhtarlar birlik beraberlik içerisinde olmalı. Mahalle ya da köy muhtarı ayrımı yapmıyoruz. Köy muhtarı da mahalle muhtarı da aynıdır. Hepimiz halka hizmet etmemiz için seçilen insanlarız. Derneğimize üye muhtar arkadaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde derneğimizi yürütme taraftarıyım. Ayrılma yoluna gitmeyelim" ifadelerini kullandı.
 
Haber / Emine LALE