Gençlerimizi kahvehane köşelerinden topladık

AK Parti Kızılpınar Gençlik Kolları Eski Başkanı Ahmet Yıldız, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığını açıkladı. Kızılpınar’dan kalabalık bir grubun katıldığ

GÜNDEM 19.10.2013 11:18:00 0
 Gençlerimizi kahvehane köşelerinden topladık
AK Parti Kızılpınar Gençlik Kolları eski Başkanı Ahmet Yıldız, Çerkezköy Belediyesi Meclis üyeliğine aday adaylığı başvurusunda bulundu.
 
BAŞKAN DEMİRBAĞ KATILMADI
Önceki gün saat 16.00’da, AK Parti Çerkezköy Teşkilatı’nda aday adaylığını açıklayan Yıldız’ı, Kızılpınarlı vatandaşlar yalnız bırakmadı. Aday adaylığı programına Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayı Mehmet Danyeli, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit ve çok sayıda Kızılpınarlı vatandaş katıldı. Programa AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’ın katılmaması ise dikkatlerden kaçmadı.
 
 
HİZMET İÇİN ADAYIM
On yılı aşkın bir süredir Kızılpınar’da gençlik kolları başkanlığı görevi yaptığını belirten Yıldız, bundan sonra da aynı şevk ve heyecanla belediye meclis üyeliği görevini sürdüreceğini belirterek “2005 yılında gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlendiğimde, fitne ve fesada yer vermemeye gayret ettim. Bir ailenin fertleriymişçesine birbirimize kardeşçe kenetlenerek görevimizi yürüttük. Bütün gençlerimiz bir araya toplayarak, onları kahvehanenin esiri olmaktan kurtardık. Hatta Çanakkale ve Bursa illerini kapsayan geziler düzenleyerek onları geçmişimizle tanıştırdık. Çünkü geçmişini bilmeyenler, geleceklerine yön veremezler.” diye konuştu.
 
KIZILPINAR’IN ORTAK KARARI
Çerkezköy Belediyesi Meclis üyeliğine aday adaylığına el kaldırıp indirmek için müracaat etmediğini; amacının Çerkezköy Halkına hizmet olduğunu sözlerine ekleyen Yıldız, “Kanaat önderlerimiz ve sivil toplum örgütlerimizin yöneticileriyle yaptığım detaylı görüşmeler sonucunda, aday adaylığımı açıklamam gerektiği kanaatine vardım. Hükümetimiz halkımıza gerektiği derecede hizmet verememiş olsaydı ben de bugün belediye meclis üyeliğine aday adaylığımı açıklayamazdım. Hükümetimizin sunduğu hizmetleri, aracı olarak halkımıza en güzel şekilde ulaştırdık. İşte bu hizmetlerimizin sonucunda, başımız dik, alnımız açık olarak yeni bir göreve talip olduğumu söyleyebiliyorum. Kızılpınar’da yaptığım hizmetlerin çıtasını yükseltmek amacıyla Çerkezköy Belediyesi meclis üyeliği aday adaylığına talip olduğumu açıklıyorum” dedi.
 
KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ
Kızılpınar’da 30 bin insanın yaşadığını ve bu insanların kendi kaderine terk edilmemesi için Çerkezköy Belediyesi meclis üyeliğine aday adaylığını açıkladığını söyleyen Yıldız, ayrıca Çerkezköy AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’ın toplantıda yer almamasını da eleştirdi. Yıldız, “Bayram tatiline denk gelen bu toplantıya katılan herkese teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ da aramızda olsaydı. Mazereti nedeniyle burada olmadığı belirtilmiş. Biz yine de kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
Haber / Asim YAVUZ