Başkandan bayram mesajı

Olin Edirne Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kumuşoğlu Kurban Bayramı nedeniyle basın açıklaması gerçekleştirdi.

SPOR 18.10.2013 17:26:00 0
 Başkandan bayram mesajı
Olin Edirne Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kumuşoğlu Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında Edirne halkının, tüm Edirneli ve Trakyalı basketbol severlerin ve Olin Edirne taraftarlarının bayramlarını kutlayarak hep birlikte birlik, dayanışma, sevgi ve saygı içinde başarılı bir basketbol sezonu geçirilmesini diledi.
 
BAYRAMINI KUTLADI
Başkan Kumuşoğlu mesajında şunları dile getirdi; “Değerli Edirne halkının, tüm Trakyalı ve Edirneli basketbol severlerin, sevgili taraftarlarımızın, oyuncularımızın ve tüm kulüp çalışanlarımızın  Kurban Bayramlarını yönetim kurulumuz ve şahsım adına en içten duygularla kutlamak isterim. Bayramların, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günler olduğunun bilinci içindeyiz ve bu sevgi ve saygının sadece bayramlarda değil tüm yaşamımız boyunca birbirimize göstermemiz gereken değerler olmasını temenni ediyorum. Hep birlikte birlik, dayanışma, sevgi ve saygı içinde birbirimizin yanında olacağımızı,  takımımızın başarısı için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı ve yine hep birlikte başarılı bir basketbol sezonu geçireceğimizi umuyor ve diliyorum.”
 
Haber / Şerife KURTOĞLU