Parasızlık canına tak etti

Kapaklı Kazak Gölü piknik alanında dün gece saat 04.00 sıralarında bir intihar olayı meydana geldi. İddiaya göre 36 yaşındaki Ahmet Karayılan Kazak Gölü yolu üzerinde yol kenarında bulunan ağaca çam

GÜNDEM 18.10.2013 16:43:00 0
 Parasızlık canına tak etti
AİLESİNE MESAJLA VEDA ETTİ
Evli ve bir çocuk babası olan Ahmet Karayılan gece ailesine gönderdiği mesajda kendilerine güvendiğini, kızına iyi bakacaklarından şüphesinin olmadığını, ailesine layık olamadığını belirterek, ‘ben gidiyorum’ yazarak veda ettiği öğrenildi. Ahmet Karayılan’ın maddi sıkıntılarından dolayı bunalıma girdiği ve önceki gün evinde bulunan eşyalarını ikinci el eşyacıya sattığı öğrenildi.
 
 
 
 
 
CESEDİ BİR VATANDAŞ BULDU
 Ahmet Karayılan’dan gelen mesaj üzerine soluğu Kapaklı Polis Merkezi’nde alan ailesi Ahmet Karayılan’ın kayıp olduğunu ve hemen bulunmasını istediklerini belirtti. Konu ile ilgili geniş çaplı bir araştırma başlatan polis ekipleri bir ihbar telefonu ile harekete geçti. Sabah saat 10.00 sıralarında piknik alanında gezen bir vatandaş tarafından bulunan ceset Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Çiğdem Arslanmirza’nın incelemesinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne daha sonra da İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ