Bayramlaşma töreninde bir araya geldiler

Kapaklı’nın çiçeği burnunda kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, protokol üyeleri ve ilçe sakinleri ile düzenlenen bayramlaşma töreniyle bir araya geldi.

GÜNDEM 18.10.2013 16:34:00 0
 Bayramlaşma töreninde bir araya geldiler
ÇOCUKLAR HEDİYELERLE SEVİNDİRİLDİ
Kapaklılı çocuklar Belediye Başkanı İrfan Mandalı’dan bayram harçlığı alabilmek için
adeta birbirleriyle yarıştılar. Kapaklı Kaymakamı Aslı aynaoğlu Kuzulu ve Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bayramlaşmaya gelen engelli vatandaşlarla da yakından ilgilendi. Kapaklı Belediyesi tarafından çocuklara çeşitli hediyeler verildi.
 
 KATILIM YOĞUN OLDU
Bayramlaşma programına Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve eşi Fatma Mandalı, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ferhat Kaanoğlu, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kayaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Aziz Özkan, Adem Sekmen, Mustafa Serat, Serpil Sevgi, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Ali Doğuş, Ahmet Doğaç, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları Recep Bıyık, Akın Yılmaz, Mustafa Çetin, Ömer Karadeniz, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Ali Karaca, Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Kapaklı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Seyyide Yılmaz, gaziler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ