Mandalı, “Kapaklı kabuğunu kırdı”

Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi’nde faaliyete geçen Damak Restaurant’ın

GÜNDEM 12.10.2013 21:55:00 0
 Mandalı, “Kapaklı kabuğunu kırdı”
Açılışı önceki gün saat 14.00’da gerçekleştirildi.
 
HAYALLERİMİZ YAVAŞ YAVAŞ GERÇEKLEŞİYOR
Berkan ve Mert Canbaz’ın sahibi olduğu Damak Restaurant, Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi numara 5’te açıldı. Açılış törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz ile çok sayıda vatandaş katıldı. İlçede bu tip elit yerleri görmenin birileri için hayal olduğunu söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı’nın çevresi değişmeye başladı. Hayallerimiz yavaş yavaş gerçekleşiyor. İlçe olmamızla birlikte kaymakam ve daire amirlerimiz ilçemize gelmeye başladı. Kapaklı kabuğunu kırdı. Yerel yönetim olarak 81 vilayetten göç alıyorsak, örnek olacak bir ilçe statüsünü yaşatmamız gerekiyor. Yöresi ve düşüncesi ne olursa olsun tüm vatandaşlara sahip çıkmalıyız” dedi.
 
 
 
 
 
BURAYI GENEL BAŞKANLAR YÖNETMEYECEK
Yerel seçimlere kısa bir zaman kaldığını belirten Mandalı, “Ben yerel seçimler öncesi diğer partili arkadaşlara tavsiyede bulunmak istiyorum. Burayı AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanları yönetmeyecek. Bizler beraber ve iç içe olacağız. Bu nedenle yerel yönetimle genel seçimi birbirinden ayırt etmemiz gerekiyor. Bunu bu şekilde vurguladığımız takdirde Kapaklı’da kardeşlik unsurları içinde bu görevi ifa etmiş oluruz” diye konuştu.
 
BOL KAZANÇLAR DİLEDİ
Yeni açılan işletmeye hayırlı olsun temennisinde bulunan Mandalı, “İnşallah Allah gönlünüze göre verir. Kapaklı’da açılan işletmelerimize sahip çıkalım. Kapaklı olarak yılda ortalama yüzde 14 göç alıyoruz. Bu kadar göç alıyorsak herkese ekmek vardır. Esnaf kültürünü genele yaymamız lazım” dedi.
 
AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kurban kesiminin ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz işletmenin açılış kurdelesini birlikte kestiler. Açılışın ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu. ‘Lezzetin Adı Damak’ diyerek Kapaklı’da yaşayan vatandaşlara hizmet edeceklerini ifade eden işletme sahibi Berkan Canbaz, “Bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Vatandaşlarımıza işkembe, kelle paça, mercimek çorbası, kokoreç, ızgara çeşitleri, köfte, Edirne tava ciğeri, mantı ve tas kebabı çeşitleri ile hizmet edeceğiz. Ayrıca paket servislerimizde olacak” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ