Karadeniz, resmi başvuru için hazırlanıyor

Kapaklı’da hareketlenen siyaset arenası, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz’in resmi başvuru programı ile daha da hareketlenecek.

GÜNDEM 12.10.2013 20:02:00 0
 Karadeniz, resmi başvuru için hazırlanıyor
Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz, Marmara Haber Gazetesi’ne yaptığı ziyarette aday adaylığı için resmi başvuruyu Kurban Bayramı’ndan sonra yapacağını söyledi.
 
RESMİ BAŞVURUYU 20 EKİM PAZAR GÜNÜ YAPACAK
AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz Marmara Haber Gazetesi ziyaretinde Gazeteci Şaban Kardeş tarafından karşılandı. AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen resmi başvuru süresinin 1 Kasım itibari ile son bulacağını söyleyen ve daha önce AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklayan Ömer Karadeniz, resmi başvurusunu sürenin dolmasına 15 gün kala yapacağını kaydetti. 19 Ekim Cumartesi günü saat 18.00’da Kapaklı Beyazsaray Düğün Salonu’nda düzenlenecek olan geniş katılımlı programla resmi başvurusunu yapacağını belirten Karadeniz’in aday adaylığı resmi başvuru programına Kapaklı ve Çerkezköy ilçe teşkilatlarının yanı sıra İl teşkilatından da katılım olması bekleniyor.
 
Haber/ Ahmet KILAVUZ