Önsel, “Mücadeleden Zeferle ayrılacağız”

Belediye başkan adayının ilçe teşkilatı tarafından belirlenmesinin planlanmasına rağmen, bir basın kuruluşunda aday adaylarının isminin yayınlanması nedeni ile bu fikirlerinden vazgeçtiklerini söyleyen MH

GÜNDEM 12.10.2013 19:59:00 0
 Önsel, “Mücadeleden Zeferle ayrılacağız”
MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından, Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı konusunda basın açıklaması yapıldı.
 
ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
İlçe teşkilatında dün saat 16.00 da düzenlenen basın toplantısında konuşan İlçe Başkanı Koray Önsel, siyasi çalışmaların uyum içerisinde ve yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü belirtti. Yerel seçimlerle ilgili olarak yoğun bir programla çalıştıklarını söyleyen Koray Önsel, “Oluşturmuş olduğumuz komisyonlarla gerek eğitim, gerekse sosyal konularla alakalı olarak dalında tecrübeli arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürmektedir. Haftalık programlarımız dahilinde dernek, kahvehane ve kadın kollarımız aracılığıyla da ev gezilerine devam etmekteyiz.  Şu ana kadar ulaşamadığımız hemşerilerimizden özür diliyoruz. İnşallah Çerkezköyümüzde irtibat kurmadığımız hiçbir vatandaşımız kalmayacak” diye konuştu.
 
ADAY ADAYLARIMIZ BİRBİRİNDEN DEĞERLİ
MHP Çerkezköy Belediye Başkan adayını kendilerinin belirleyeceğini söyleyen Koray Önsel, “Bazı basın kuruluşlarında aday adaylarının adının açıklanmasından sonra bu düşüncemizden vazgeçtik. İçimizde belirleyeceğimiz adayımızın tanıtımını planlıyorduk. Ancak bazı basın kuruluşlarında aday adaylarımızdan bir kaçının adı yer almıştır. Hepsi birbirinden değerli aday adaylarımızla alakalı Kurban Bayramı’ndan sonra tanıtım toplantıları ve resmi müracaatlar yapılacaktır. Önümüzdeki günlerde kendi talepleri doğrultusunda Veteriner Hekim Niyazi Özdemir, Mali Müşavir Zerrar Duran,  Turizm İşletmecisi Seçkin Tunç ve bir siyasi kuruluşta yönetici kimyager Oktay Temel resmi başvurularını yapacaklardır” dedi. 
 
KAPIMIZ HERKESE AÇIK
Kapılarının herkese açık olduğunu söyleyen Önsel, “Partimize dileyen herkesin müracaat etme hakkı vardır. Şuanda yaptırmakta olduğumuz kamuoyu anketleri, yönetim kurulumuzun ve üyelerimizin fikirleri neticesinde çıkacak olan aday profiline göre Genel Merkezimizin de görüşleriyle beraber üzerinde uzlaşacağımız adayla seçimlere gireceğiz. Daha yaşanabilir bir Çerkezköy için, insan odaklı bir yönetim anlayışıyla tecrübeli ve yetişmiş kadrolarımız inşallah bu mücadeleden zaferle netice alacaktır. Çerkezköy’de yaşayan bütün vatandaşlarımızın eşit haklara sahip olacağı ve eşit muamele göreceği sözde değil gerçekten şeffaf belediyecilik anlayışına sahip bir yönetim oluşturacağımıza söz veriyorum. Herkesin az çok şahit olduğu bu güne kadar yaşanan olayları unutmamanızı istiyoruz” dedi.
 
Haber / Asim YAVUZ