Kaymakam Kubilay Marmara Haber’i Ziyaret Etti

Göreve geldiği günden beri çalışma temposu ve samimi tavrı ile bölge halkının gönlünde taht kuran Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, önceki gün saat 15.30’da Marmara Haber Gazetesi’ni ziyaret ett

GÜNDEM 12.10.2013 14:48:00 0
 Kaymakam Kubilay Marmara Haber’i Ziyaret Etti
BAYRAMLAŞMA PROGRAMI BELLİ OLDU
Gazeteci Şaban Kardeş tarfından karşılanan Kaymakam Metin Kubilay, hem Haber Radyo TV A.Ş. tesislerini görmek hem de Kurban Bayramı’nı kutlamak için ziyartte bulunduğunu söyledi. Kurban Bayramı münasebeti ile gerçekleştirilecek olan bayramlaşma programının belli olduğunu söyleyen Kaymakam Kubilay, “Bayramın 1’inci günü 12.00-12.30 saatleri arasında Çerkezköy Belediyesi önünde bayramlaşma törenine katılan tüm halkımızla bayramlaşacağız” dedi.  
 
 
 
 
ÇERKEZKÖY’ÜN KURTULUŞU FESTİVAL HAVASINDA KUTLANACAK
Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının büyük bir coşkuyla kutlanması için çalışmaların başladığını kaydeden Kaymakam Kubilay, Çerkezköy’ün kurtuluş tarihinin de aynı güne denk geldiğinin hatırlatılması üzerine, “Bunu geçtiğimiz gün yaptığımız bir toplantıda öğrendim. Bu yıl için geç kalınmış olabilir fakat önümüzdeki yıl Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dahilinde Çerkezköy’ün kurtuluşunu da festival havasında kutlayabiliriz” diye konuştu. 
 
HALK EĞİTİMİ BİNASINDA KALMAYACAK
Çerkezköy’ün sanayi yönünden oldukça gelişmiş bir ilçe olduğunu kaydeden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Çerkezköy’ü yalnız sanayisi ile değil kültürel zenginlikleri ile de tanınan bir ilçe haline getirmemiz gerekiyor. Biz bunu Halk Eğitimi Merkezi’ni daha faal hale getirerek yapmayı planlıyoruz. Halk Eğitimi bu yolda bir köprü olarak kullanacağız. Halk Eğitimi binasında kalmayacak. Okullara, hatta sokaklara kadar inecek. Vatandaşa bilgi beceri kazandıracak, kültürel zenginlikler katacak faaliyetlerde bulunacak” ifadelerini kullandı. 
 
ESKİ KAYMAKAM TOPU HEP TACA ATIYORDU
Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Gazeteci Şaban Kardeş, “Basın devlet ve millet arasında bir köprüdür. Bu çerçevede basın her zaman milletin ve devletin tarafında olmalıdır. Biz tarafsız bir gazete değiliz. Biz milletin tarafındayız” dedi. Kaymakam Kubilay’ın basına karşı olan tutumunu takdir ettiğini belirten Şaban Kardeş, “Eski kaymakamımız kendisine soru sorduğumuz en ufak bir konuda dahi tabiri caizse topu hep taca atıyordu. Ama biz sizde bunu görmedik” dedi. Konuşmaların ardından Haber Radyo TV A.Ş. tesislerini gezen Kaymakam Kubilay, tüm çalışanların Kurban Bayramı’nı kutladı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ