Daha Fazlasına Layıksınız

Beş gün, dört gece süren Kıbrıs gezisi nihayet son buldu. 7 Ekim Pazartesi günü erken saatlerde Çerkezköy Belediyesi önünden Kıbrıs’a hareket eden gazi ve şehit yakınları gezilerinin son gününd

GÜNDEM 11.10.2013 20:26:00 0
Daha Fazlasına Layıksınız
90 KİŞİ KIBRIS’A GÖNDERİLDİK
Geziyi düzenleyen Kapaklı Belediyesi Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve her iki belediye meclis üyelerine teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi H. Hüseyin Yarlıgan, bu yıl ikincisi düzenlenen gezinin amacı doğrultusunda icra edildiğini belirtti. Özveri sonucunda bu yıl ikinci kez Kıbrıs’ı görme bahtiyarlığını yaşadıklarını söyleyen Yarlıgan, “Kıbrıs Gazilerimiz, Güneydoğu Gazilerimiz ve şehit yakınlarının katılımı ile 90 kişi Kıbrıs’a gönderildik.  Gazilerimize ve şehit yakınlarımıza gösterilen bu samimi davranış örneği nedeniyle gezide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
GÜZEL BİR ORGANİZASYON
Yaklaşık 30 yıllık Beledediye çalışanı olmasına rağmen böyle bir geziye ilk kez katıldığını kaydeden Çerkezköy Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Nevzat Kumru, “Başkanımız Ali Ertem, her konuda olduğu gibi gazilerimizi ve şehit yakınlarını da unutmadı. Asli hizmetlerin yanı sıra geçmişte savaşlara katılmış gazilerimizi, çocukları bir şekilde şehit düşmüş anne ve babaları da belediye imkânlarıyla ödüllendirdi. Bu yıl ikinci kez olmak üzere gazilerimizi 39 yıl önce savaştıkları Kıbrıs’a gezi amaçla gönderdi. Bizler de bu vesile ile kendisine ve belediye meclis üyelerine teşekkür ediyoruz”diye konuştu.
 
Teşekkür Etti
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya gazi ve şehit yakınları adına teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, “Kısa sürmesine rağmen zorluklara sahne olan Kıbrıs harekâtına katılmış olan gazilerimizin savaştıkları toprakları gezmek amacıyla Kıbrıs’a gönderilmeleri çok güzel bir faaliyettir.  Bu gibi programlar zor olmasına rağmen Belediye Başkanımız Gazilerimizi onurlandırmak adına Kapaklı’da ikamet eden savaş kahramanlarımızı Kıbrıs’a göndermiştir. Sizler daha fazla onurlandırılması gereken kişilersiniz” dedi.
 
Haber / Asim YAVUZ